Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκε στη Μοσούλη


Ένας ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους έχασε την ζωή του σε μια αεροπορική επιδρομή στη Μοσούλη στο βόρειο Ιράκ, ανέφεραν σήμερα κάτοικοι και μία ιατρική πηγή στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο Ράντουαν Τάλεμπ αλ Χαμντούνι, τον οποίο περιέγραψαν ως τον ηγέτη της εξτρεμιστικής οργάνωσης στη Μοσούλη, σκοτώθηκε μαζί με τον οδηγό του όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν επλήγη σε μια συνοικία στα δυτικά της πόλης χθες το απόγευμα.

Ο Χαμντούνι κηδεύτηκε αργότερα. Πολλοί υποστηρικτές του, κρατώντας τις μαύρες σημαίες του Ισλαμικού Κράτους, παρέστησαν στην κηδεία του, σύμφωνα με μία πηγή.

Ο ίδιος είχε αναλάβει "ουάλι", δηλαδή κυβερνήτης, του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή της Μοσούλης, την οποία κατέλαβε τον Ιούνιο το Ισλαμικό Κράτος και παραμένει η μεγαλύτερη πόλη στο αυτοανακηρυχθέν χαλιφάτο του που εκτείνεται μεταξύ του βορείου Ιράκ και της ανατολικής Συρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου