Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησε η κατασκευή νέας γενιάς ελικοπτέρου SB1δι


Στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησε τοπρόγραμμα ανάπτυξης νέου τύπου ελικοπτέρων, πολλαπλών χρήσεων με την κωδική ονομασία SB1. Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν επιλέξει την εταιρεία Sikorsky-Boeing ως την ανάδοχο του έργου, για να προωθήσει το σχέδιο για την κατασκευή νέας γενιάς ελικοπτέρου μεταφορών, με σκοπό να αντικαταστήσει το παλαιό UH-60 «Black Hawk «, αναφέρει η ιστοσελίδα industrial-news.com .

Τα νεώτερα ελικόπτερα SB1 είναι εξαιρετικά σε όλους τους τομείς της μηχανικής, διαθέτουν υψηλή ταχύτητα και ειδική σχεδίαση. Ως βάση για την σχεδίαση του νέου ελικοπτέρου θεωρήθηκε το Sikorsky X2 , το οποίο επηρέασε και την κατασκευή του νέου επιθετικού ελικοπτέρου S-97 Raider.

Το ελικόπτερο γενικών μεταφορών SB1, είναι σχεδιασμένο να εκτελεί μια ποικιλία εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της διενέργειας μεταφορών, επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης, και απομάκρυνσης τραυματιών από το πεδίο της μάχης.

Το νέου τύπο ελικόπτερο θα υιοθετηθεί και στους τρείς κλάδους των ενόπλων δυνάμεων του αμερικανικού στρατού , την USAF, το πολεμικό ναυτικό και το Σώμα των Πεζοναυτών.

Οι αμερικανικές δυνάμεις , όπως γράφουμε στο Pentapostagma.gr, βρίσκονται σε ένα «οργασμό» τεχνολογικών επιτευγμάτων , αντικαθιστώντας πολλά από τα μέσα που υπήρχαν στις τάξεις , των ενόπλων δυνάμεων, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό του στρατιωτικού προσωπικού.

Tο πρώτο πρωτότυπο ελικόπτερο αυτού του τύπου, θα πραγματοποιήσει την εμφάνιση του στο τέλος του 2016, και θα υλοποιήσει την πρώτη του πτήση το 2017. Αναμένεται ότι ο αμερικανικός στρατός, θα ξεκινήσει την χρήση του από το 2018, και έως το 2028, θα έχει αντικαταστήσει πλήρως το ξεπερασμένο ελικόπτερο UH-60 «Black Hawk «.

Τα ελικόπτερα σε όλες τις μορφές τους, ( μεταφορικά, επιθετικά, εξοπλισμένα), είναι κυρίαρχα στο πολεμικό περιβάλλον, αναλαμβάνοντας πλήθος αποστολών , και επιθέσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου