Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ:» ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π 
Κατά την σημερινή πολύωρη ετήσια συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν μεταξύ άλλων τόνισε : 
«Η Κεντρική Τράπεζα και η κυβέρνηση παίρνουν μέτρα που αντιστοιχούν στο σημερινό οικονομικό πλαίσιο. Η οικονομική κατάσταση στην Ρωσία προκλήθηκε πριν απ΄όλα από εξωτερικούς παράγοντες……

Η Ρωσία έχει ανάγκη 2 χρόνια για να βγει από την κρίση.Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα συνεχιστεί.Αυτή η ανάπτυξη επιβραδύνεται αλλά συνεχίζεται.Η οικονομία δεν θα σταματήσει να αυξάνεται.Και η οικονομία μας θα βγει από την κατάσταση που είναι σήμερα. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο ;Σύμφωνα με το πιο πεσιμιστικό σενάριο θα χρειαστούν 2 χρόνια.Grande conférence de presse de Vladimir Poutine
«Η αυστηρή θέση μας πάνω στις κρίσεις και κυρίως στο ουκρανικό έγκειται στο να δώσουμε να καταλάβουν οι εταίροι μας ότι ο μόνος καλός δρόμος είναι να σταματήσουμε να εγείρουμε τοίχους και να δημιουργήσουμε έναν κοινό χώρο ανθρωπιστικό αυτό της ασφάλειας και της ελεύθερης οικονομίας. Η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθάει το Donbass όπως το κάνει ως σήμερα στέλνοντας ανθρωπιστικά κομβόι.203252884 
Όλοι οι άνθρωποι που ακολουθώντας την κλήση της καρδιάς τους εκπληρώνουν το καθήκον τους είτε μάχονται εθελοντικά κυρίως στην ΝΑ Ουκρανία δεν είναι μισθοφόροι. Αν η Ουκρανία θέλει την ειρήνη και την εδαφική της ακεραιότητα οφείλει να σεβαστεί τους κατοίκους της Αν.Ουκρανίας. Οι τιμωρητικές επεμβάσεις στην Αν.Ουκρανία διεξάγονται από την εξουσία του Κιέβου. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε σε έναν διάλογο και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ρόλο των διαμεσολαβητών δεσμευόμενοι σ΄έναν άμεσο και πολιτικό διάλογο και να κανονίσουμε την κατάσταση με αυτά τα μέσα και τα πολιτικά εργαλεία.» 
« Όχι δεν πρόκειται για το τίμημα που οφείλουμε να καταβάλουμε για την Κριμαία είναι το τίμημα της φυσικής μας θέλησης να παραμείνουμε ένα έθνος,ένας πολιτισμός,ένα Κράτος. «απάντησε ο Πρόεδρος στην ερώτηση αν η οικονομική κρίση είναι το επιβαλόμενο τίμημα για την προσάρτηση της Κριμαίας. 
« Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει φθηνότερο φυσικό αέριο από αυτό που διοχετεύει η Ρωσία… »   τόνισε….(ria novosti le monde) 
dimpenews.com

Πούτιν: Η κρίση προέρχεται από τις Η.Π.Α., η Ρωσία θα τα καταφέρει.
poutin2112_4Ήρεμος, ψύχραιμος και σίγουρος για την επιτυχή έκβαση της οικονομικής αστάθειας που έχει προκληθεί στη Ρωσία εμφανίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην μαραθώνια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. 
Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και στον ρωσικό λαό ανέφερε: «Όλα πάνε καλά. Μην ανησυχείτε»! 
Η σταθερότητα της Ρωσίας είναι δυνατή μόνο όταν το Κράτος έχει την υποστήριξη του λαού και ο ίδιος αισθάνεται αυτή την υποστήριξη, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν ενώπιον των χιλίων δημοσιογράφων που συμμετείχαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το τέλος του έτους. 
«Η σταθερότητα βασίζεται -και δεν υπάρχει ισχυρότερη βάση- στην υποστήριξη του ρωσικού λαού. Επί της ουσίας, υπάρχει αυτή η υποστήριξη για τις κατευθύνσεις της εξωτερικής και της εσωτερικής μας πολιτικής», είπε. 
Ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι η νομισματική κρίση στη Ρωσία προκλήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και ότι η κεντρική τράπεζα και η κυβέρνηση της χώρας λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της. 
Η Ρωσία είναι όλο και περισσότερο αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά της, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει απειλές για τη χώρα μας, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. 
Η Ρωσία δεν εισέβαλε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και δεν διατηρεί παρά δύο στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν βάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, είπε. 
Ο Πούτιν δήλωσε ότι αναλαμβάνει «την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στη Ρωσία» και δεν αποφεύγει τις ευθύνες αυτές, ενώ σε ερώτηση εάν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία, απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της χώρας. 
Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα του θα βγεί ισχυρότερη από την παρούσα κρίση. 

pygmi.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου