Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Οι ρωσικές δυνάμεις διηπειρωτικών πυραύλων ξεκίνησαν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε 12 περιοχές της Ρωσίας


Αιφνιδιαστικά, κάτι που συνηθίζει τώρα τελευταία το ρωσικό γενικό επιτελείο, κινητοποίησε δυνάμεις που περιλαμβάνουν  περισσότερα από 30 συντάγματα πυραύλων. Στις ασκήσεις συμμετέχουν τόσο κινητά όσο και σταθερά συστήματα των στρατηγικών πυραυλικών  Δυνάμεων, ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

«Στο φιλόδοξο εγχείρημα οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις (SMF), κινητοποίησαν σε 12 περιοχές της Ρωσίας (από το Τβερ έως την περιοχή του Ιρκούτσκ), περισσότερα από 30 συντάγματα πυραύλων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις τυποποιημένες δηλώσεις ,του ρωσικού στρατού και αυτές οι ασκήσεις είχαν σκοπό τον έλεγχο των καθηκόντων του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτές τις μονάδες, αλλά και στον έλεγχο ετοιμότητας μάχης  , στην πραγματοποίηση «ελιγμών» από τα φορητά συστήματα , στον έλεγχο των δρομολογίων, σε σενάρια αντίδρασης εναντίον σαμποτάζ και επιθέσεων  από τρομοκράτες κά.

Επίσης σύμφωνα με  το άρθρο, στις ασκήσεις αυτές πραγματοποιούνται  σενάρια  με την συμμετοχή συστημάτων κινητών πυραύλων, στην εξερεύνηση μυστικών διαδρομών, σε περίπτωση  ανίχνευσης «ανατρεπτικών ομάδων», ή διενέργειας βιολογικού και χημικού πολέμου, με παράλληλη χρήση  μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων  UAV, και ειδικών οχημάτων RHM NBC-4, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο  Άμυνας, καταλήγει η δημοσίευση .

Σύμφωνα με ανάλυση στο  pentapostagma.gr,η μαζική κινητοποίηση ρωσικών διηπειρωτικών πυραύλων ειδικά το τελευταίο διάστημα, αποτελεί σημάδι όξυνσης των σχέσεων Ουάσιγκτον –Κρεμλίνου. Το ρωσικό γενικό επιτελείο δεν ανησυχεί προς το παρόν για μια άμεση αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, όσο για την πραγματοποίηση ανατρεπτικών ενεργειών, από ομάδες πιθανόν τσετσένων τρομοκρατών, σε εγκαταστάσεις των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων. Αυτό το σενάριο άλλωστε, σύμφωνα και με πλήθος δημοσιευμάτων του ρωσικού τύπου, ευρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και 2 χρόνια!!

Για τον σκοπό αυτό το Κρεμλίνο, έχει αναπροσαρμόσει τα σχέδια του, και έχει μεταβάλει τις δυνάμεις του υπουργείου εσωτερικών  , μαζί με την στρατιωτική αστυνομία, σε θεματοφύλακες της ασφάλειας  στην αχανή ρωσική επικράτεια.

Άλλωστε υπενθυμίζουμε ότι η ρωσική ομοσπονδία απαρτίζεται από πλήθος ομοσπονδιακών κρατιδίων , διαφορετικών λαών, και διαφορετικών θρησκειών, κάτι που πάντα κρατά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας σε εγρήγορση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου