Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σόιμπλε "αποθεώνει" τον Βαρουφάκη για τις γνώσεις του: Δεν με απασχολεί αν έχει τα πουκάμισα έξω από το παντελόνι


«Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος και στην πρώτη μας συνάντηση στο Βερολίνο είχαμε μία πολύ ευγενική και κανονική συνομιλία», είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφερόμενος στον Ελληνα ομόλογό του.

Μιλώντας στη Frankfurter Algemeine Zeitung, ο κ. Σόιμπλε πρόσθεσε ότι «δεν με νοιάζει αν φοράει το πουκάμισό του μέσα ή έξω από το παντελόνι ή αν φοράει γραβάτα, ο Βαρουφάκης είναι ένας διάσημος και πολιτισμένος οικονομολόγος».

Από τη γερμανική εφημερίδα ο κ. Σόιμπλε κλήθηκε να μιλήσει για τον ροκ σταρ, όπως αναφέρεται, κ. Βαρουφάκη. «Αυτά μπορεί να ενδιαφέρουν τα media, αλλά όχι εμένα». Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε «αποθέωσε» τον ομόλογό του, λέγοντας: «Είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος και στην πρώτη μας συνάντηση στο Βερολίνο είχαμε μία πολύ ευγενική και κανονική συνομιλία. Σέβομαι τους πολιτικούς που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στην προεκλογική περίοδο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου