Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Προσηλυτισμός των Αλεβιτών, ξέσπασμα ταραχών… Τουρκία


Μποϋκοτάζ κήρυξε η αλαβιτική κοινότητα στην Τουρκία, αρνούμενη να αποδεχτεί την υποχρεωτική διδασκαλία του σουνιτικού Ισλάμ στα παιδιά της, την οποία επέβαλε με νόμο ο Ερντογάν και η παρέα του, με δημοκρατικές, πάντα, διαδικασίες, αλά τούρκα. Οι Αλεβίτες δεν επιτρέπουν πλέον στα παιδιά τους να πάνε στα τουρκικά σχολεία!

Σε όλη την Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, το Εσκισεχίρ, την Σμύρνη, την Αδριανούπολη, την Αττάλεια, μέλη αλεβιτικών οργανώσεων, μαζί με γονείς και δασκάλους, έχουν αποκλείσει τις εισόδους σχολείων και πραγματοποιούν πορείες ενάντια στην απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία, ουσιαστικά, φιλοδοξεί να κάνει τα παιδιά των Αλεβιτών… καλούς σουνίτες.

Σε αρκετές περιπτώσεις έχει επέμβει η αστυνομία και τουλάχιστον 10 Αλεβίτες έχουν συλληφθεί, μόνο στην Κωνσταντινούπολη. Συγκρούσεις με την αστυνομία σημειώθηκαν και στην Άγκυρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου