Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ερντογάν: Οργισμένη επίθεση στον Ομπάμα από… το Μεξικό!


Ανοιχτή επίθεση στον Αμερικανό Ομπάμα εξαπέλυσε ο Τούρκος ομόλογός του Ερντογάν, από το Μεξικό, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, διότι, όπως υποστηρίζει, δεν καταδίκασε δημόσια τη δολοφονία τριών μουσουλμάνων στη Βόρεια Καρολίνα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια επίσημου γεύματος, στο πλευρό του Μεξικανού προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο, ο Ερντογάν κατηγόρησε τον πρόεδρο Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο Τζον Μπάιντεν και τον υπουργό Εξωτερικών Τζιον Κέρι για «σιωπή», σχετικά με τη δολοφονία των τριών μουσουλμάνων. «Αν μένετε σιωπηλοί όταν αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο περιστατικό και δεν κάνετε δηλώσεις, όλος ο κόσμος θα σιωπήσει και για εσάς», είπε ο Ερντογάν.

Τώρα γιατί ο πρόεδρος Ομπάμα θα έπρεπε να κάνει ειδική δήλωση για τη δολοφονία τριών ατόμων στης ΗΠΑ, την στιγμή που καθημερινά, κατά μέσο όρο, δολοφονούνται στη χώρα περί τα 15.000 άτομα κάθε χρόνο, είναι ένα ερώτημα που χρήζει ψυχιατρικής εξήγησης.


Προφανώς, ο κ. Ερντογάν «κοστολογεί» πολύ ακριβά το αίμα των ομοθρήσκων του, έναντι του αίματος των «απίστων». Ο κύριος λόγος βέβαια της επίθεσης κατά του συνόλου της αμερικανικής πολιτικής ηγεσίας είναι άλλος και ελάχιστααφορά τους τρεις μουσουλμάνους νεκρούς…

Άλλωστε και στην ίδια την Τουρκία, μόνο οι νεκρές γυναίκες σε υποθέσεις οικογενειακής βίας ξεπερνούν τις 400 κάθε χρόνο. Ούτε αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τον κ. Ερντογάν. Αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι οι Αμερικανοί δεν συμμερίζονται το μεσανατολικό του «όραμα» και δεν φροντίζουν να ανατρέψουν τον «κακό» Άσαντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου