Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σ.Λαβρόφ : «H Μόσχα θα «απαντήσει» στην στρατιωτική συγκέντρωση του ΝΑΤΟ»


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι,  «η Μόσχα θα απαντήσει στην  στρατιωτική συγκέντρωση του ΝΑΤΟ, κοντά ρωσικά σύνορα «κατά τρόπο επαρκή», αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Η στρατιωτική συγκέντρωση του ΝΑΤΟ, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας δεν συμβάλλει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον ευρωατλαντικό χώρο», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σήμερα  την Τρίτη, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν  en.apa.az.

«Έχουμε επιβεβαιώσει  με την στάση μας ότι η στρατιωτική συγκέντρωση κοντά στα σύνορα μας, δεν συμβάλει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ μας», τόνισε  ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών  κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ισπανό ομόλογό του.

Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι «είμαστε αναγκασμένοι να αντιδράσουμε» με τον κατάλληλο τρόπο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν μέσω διαλόγου σε ισότιμη βάση και με αμοιβαίο σεβασμό».

Σύμφωνα με  παλαιότερο άρθρο μας  στο pentapostagma.gr, η Ρωσία έχει  με την μορφή στρατιωτικών ασκήσεων συνεχώς σε ετοιμότητα, ικανές  στρατιωτικές δυνάμεις σε όλη την ρωσική επικράτεια σε θάλασσα, στεριά και αέρα.  Υπενθυμίζουμε ότι στην περιοχή κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με τις χώρες της Βαλτικής,  ήδη έχουν συγκεντρωθεί , ρωσικές επίλεκτες αερομεταφερόμενες  δυνάμεις.

Από την άλλη πλευρά η συγκέντρωση επίλεκτων και βαρέων μονάδων του αμερικανικού στρατού στις χώρες της Βαλτικής, « ηλεκτρίζει» την ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Η μετακίνηση αρμάτων μάχης M1 A2 Abrams, ελικοπτέρων , ΤOMA  Bradley, και Πεζοναυτών απλά ρίχνει «λάδι στην φωτιά».

Αυτή λοιπόν η υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών  δυνάμεων και μέσων, και από τις δύο πλευρές, προμηνύει «θύελλες» στην ευρύτερη περιοχή.

Οι χώρες της Βαλτικής δεν γνωρίζουμε πότε ένιωθαν «ήσυχες» πριν ,, ή τώρα που έχουν συγκεντρωθεί και συνεχίζουν να συγκεντρώνονται τόσες  στρατιωτικές δυνάμεις εκατέρωθεν.

Η Ουκρανία θεωρούμε ότι ήταν η αρχή, διότι τώρα το «παιχνίδι» μετατοπίζεται στην Βαλτική , όπου ρωσικά και νατοϊκά αεροσκάφη « χαιρετιούνται  στο αέρα», πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες.

Το πιο επικίνδυνο σε αυτήν την περίπτωση είναι η ύπαρξη κάποιου «λάθους», το οποίο δύναται να ενεργοποιήσει « τρομακτικούς μηχανισμούς και διαδικασίες», οδηγώντας σε μια σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου