Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μέρκελ για την δήλωση του Α.Τσίπρα για δημοψήφισμα: "Είναι δημοκρατικό δικαίωμα της χώρας"


Την πρόθεση της κυβέρνησης να διεξάγει δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση σχολίασε ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε πως είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε κυβέρνησης να διεξάγει δημοψήφισμα.

«Κάθε κυβέρνηση έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να διενεργεί δημοψηφίσματα ή όχι. Όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας 'οδικός χάρτης' για τις συνομιλίες μεταξύ των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης. Και αυτό είναι που μετράει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Γερμανία θα κάνει τα πάντα ώστε αυτές οι συνομιλίες να καταλήξουν σε αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαίωσε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ανγκελα Μέρκελ, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι περαιτέρω γιατί έχει συμφωνηθεί εχεμύθεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου