Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το Κρεμλίνο κατηγορεί τη Δύση ότι διαστρεβλώνει την ιστορία


Την πεποίθηση ότι ορισμένες χώρες σκόπιμα διαστρεβλώνουν την ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο την απομόνωση της Ρωσίας εξέφρασε ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου, Σεργκέι Ιβάνοφ, που χαρακτήρισε απαράδεκτες τις απόπειρες να ξαναγραφεί η ιστορία. «Και τώρα, έχετε δίκιο, εγώ επίσης ανησυχώ ότι οι πολιτικοί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στη Δυτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκόπιμα να προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, να διαστρεβλώσουν την ιστορία, να θέσουν για παράδειγμα, τον κομμουνισμό και τον ναζισμό σε ένα επίπεδο», είπε σε συνέντευξη στο RT που δημοσιεύθηκε το Σάββατο o Σεργκέι Ιβάνοφ.
«Και αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι απλά αλήθεια. Και οι βετεράνοι μας και το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού λαού απλά ποτέ δεν θα το πιστέψει. Δεν θα συμφωνήσει ποτέ με αυτό», ανέφερε ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου.
«Όσο περισσότερο συνεχίζεται, τόσο πιο σκόπιμα, νομίζω, οι δυτικές χώρες θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το όχι και τόσο ηθικό τρόπο να απομονώσουν τη Ρωσία. Να θέσουν στην λήθη εκατομμύρια Ρώσους, καθώς και Βρετανούς, Αμερικανούς θύματα του αγγλοσαξονικού κόσμου που έδωσαν τη ζωή τους για να νικήσουν τον Χίτλερ», τόνισε ο Σεργκέι Ιβάνοφ.
Επιπλέον εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι προσπάθειες να ξαναγραφτεί η ιστορία είναι σκόπιμες. «Ναι, νομίζω ότι είναι προπαγάνδα. Συχνά μας κατηγορούν για προπαγάνδα από τα δυτικά ΜΜΕ αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι προφανώς μία δυτική προπαγάνδα» είπε ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου.
«Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εγγράφων, ιστορικών αποδείξεων ότι η Σοβιετική Ένωση διαδραμάτισε καίριο ρόλο στη νίκη σε αυτό τον πιο φοβερό πόλεμο στην ιστορία του κόσμου», υπενθύμισε ο Ιβάνοφ.
Ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου έφερε ως παράδειγμα τις πρόσφατες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης στην Ευρώπη που δείχνουν ότι περίπου το 60% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι «ο βασικός ρόλος στην καταπολέμηση του ναζισμού, δηλαδή στη στρατιωτική προσπάθεια, παίχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία».
«Πριν από δέκα χρόνια, δεν ήταν 60-70%, αλλά το 40% και περίπου 60% έλεγαν ότι ήταν η Σοβιετική Ένωση. Έτσι, σε 10 χρόνια η εικόνα άλλαξε ριζικά. Είναι κρίμα, και είναι ντροπή», πρόσθεσε ο ίδιος.
Πριν από την 70η επέτειο της Νίκης στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ιβάνοφ συνεχάρη όλους τους Ρώσους, όλους τους πρώην σοβιετικούς πολίτες, αλλά και τους συμμάχους των ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, που έδωσαν μάχη με τη ναζιστική Γερμανία. «Θα ήθελα να ευχηθώ οι άνθρωποι να μην ξεχάσουν ποτέ αυτό που  συνέβη στην πραγματικότητα», τόνισε ο Σεργκέι Ιβάνοφ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου