Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ Jisr al-Choughour

O συριακός στρατός εξαπέλυσε την Παρασκευή μια επίθεση εναντίον των αντιπάλων του σε στρατηγικής σημασίας σημείο της περιφέρειας της Λατάκκεια (δυτικά) σε μια απόπειρα να ενδυναμώσει την παρουσία του σε αυτήν την επαρχία σύμφωνα με ΜΚΟ. Μετά από τις τελευταίες του ήττες στην γειτονική περιφέρεια του Ιντλέμπ ο στρατός θέλει με κάθε τίμημα να ενδυναμώσει την αμυντική του γραμμή για να είναι σε θέση ν΄αποκρούσει μια μαζική επίθεση εναντίον της επαρχίας της Λαττάκεια.

Σε αυτή τη βάση εκδηλώθηκαν επιθέσεις τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στα ΒΑ της επαρχίας της Λαττάκεια σύμφωνα με το επίσημο όργανο της συριακής αντιπολίτευσης και επίσημο όργανο της διεθνούς προπαγάνδας για το συριακό την ΜΚΟ (OSDH).11152349_747356275384881_8694571279942863091_n
Οι μάχες επικεντρώνονται γύρω από το παρατηρητήριο Nabi Younès, μια στρατηγική θέση σε υψόμετρο 1 500 μ. στα όρια των περιφερειών Idleb και Hama». Για να προστατεύσουν το Nabi Younès, οι δυνάμεις του συριακού στρατού επιχειρούν να απομακρύνουν τους αντιπάλους τους που βρίσκονται στους πρόποδες του λόφου στα Δ και ΒΑ.
Αν κατορθώσουν να προχωρήσουν θα δύνανται να διασφαλίσουν την ένωση με τον στρατό στην Sahel al-Ghab (επαρχία της Hama) και ν ΄αποπειραθούν να επανακτήσουν την πόλη Jisr al-Choughour, που έπεσε το προηγούμενο Σάββατο στα χέρια της Jabhat al-Nosra,συμμάχου των ισλαμιστών ανταρτών όπως και των υποτιθέμενων ανταρτών.
Αν αντίθετα οι ισλαμιστές και οι μετριοπαθείς σύμμαχοί τους θέσουν υπό τον έλεγχό τους αυτό το Παρατηρητήριο θα άνοιγε το δρόμο προς την περιοχή της Λαττάκεια. (AFP 02/05/2015)

http://www.dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου