Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Nικολόπουλος: "Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Γιούνκερ και τον επέπληξε επειδή βοηθάει την Ελληνική Κυβέρνηση"


Σφοδρή επίθεση στον κ. Σαμαρά και τα «συμφέροντα που τον στηρίζουν» εξαπέλυσε με δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

Τόνισε ότι: «Μέσα Ενημέρωσης αποσιώπησαν την αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο κ. Σαμαράς τηλεφώνησε πρόσφατα στον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Γιούνκερ και τον επέπληξε επειδή βοηθάει την Ελληνική Κυβέρνηση».

Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι «ο σημερινός επικεφαλής της ΝΔ και η παρέα του στην Συγγρού επιδιώκει την πολιτική ανωμαλία και αποσταθεροποίηση προωθώντας τον κ. Στουρνάρα στην θέση του πρωθυπουργού».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου