Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Θ.Φωτίου: "Το "Όχι" για μας είναι η αξιοπρέπεια της χώρας"


«Το "όχι" για εμάς είναι η αξιοπρέπεια μιας χώρας, ενός λαού που είναι κυρίαρχος», δήλωσε  η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, κληθείσα να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος με αντικείμενο την πρόταση των θεσμών.

«Εμείς δεν μπορούμε να συναινέσουμε στην καταστροφή του ελληνικού λαού μέσα από άγρια μνημόνια και λιτότητα που προτείνουν οι εταίροι. Το «όχι» για εμάς είναι η αξιοπρέπεια μιας χώρας, ενός λαού που είναι κυρίαρχος και ελπίζουμε ότι το ίδιο κυρίαρχοι θα γίνουν και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί απονομιμοποιώντας τους θεσμούς», δήλωσε η Θεανώ Φωτίου.

Πρόσθεσε εξάλλου ότι το δημοψήφισμα «σημαίνει ότι στη μεγάλη ιστορική του συνέχεια ο λαός αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του αυθεντικά. Για πρώτη φορά δημοψήφισμα όχι για θέμα βασιλείας στην Ελλάδα, αλλά για τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου