Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Η Γερμανία ακολουθεί τα χνάρια του Χίτλερ;


Η Γερμανία  προβαίνει σε έναν μεγάλης κλίμακας επανεξοπλισμό. Σύμφωνα με την ‘Ino TV’ που αναφέρεται στο περιοδικό «World Socialist Web Site», σημειώνει ότι  την περασμένη εβδομάδα η Bundeswher έλαβε το πρώτο άρμα μάχης πεζικού «Puma».


Το «Puma» θεωρείται το πιο ακριβό μηχάνημα στον κόσμο και κάθε ένα από αυτά κοστίζει € 8.700.000.000. Επίσης, το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, αναπτύσσει το δικό του Drone, ένα πυραυλικό σύστημα και ένα θωρηκτό.

Φέτος ο γερμανικός στρατός απέκτησε ένα νέο υποβρύχιο αξίας €500.000.000. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο μοντέλο του Leopard.

Το «World Socialist Web Site» έγραψε ότι ο εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας συνδέεται άμεσα με την επιθυμία της Γερμανίας να «δαμάσει τη Ρωσία».

«Ήδη, αποφάσεις αναφέρουν ότι μια μεγάλης κλίμακας αναβάθμισης της  Bundeswehr έχει ως φόντο την αντιπαράθεση με τη Ρωσία και τώρα μόλις αρχίζει», σημειώνει το δημοσίευμα.

Το περιοδικό παρουσιάζει τη δήλωση του Αντιστράτηγου του Γερμανικού Στρατού, Bruno Kasdorfa, ο οποίος εξηγεί ότι «εν όψει της μεταβολής του ύψους της ασφάλειας στα ανατολικά, απαιτούν από το γερμανικό στρατό να είναι πλήρως εξοπλισμένος».



Τόνισε, ακόμη, ότι λόγω της «δύσκολης» κατάστασης στην περιοχή, υπάρχει μια ‘επείγουσα ανάγκη για συγκεκριμένη δράση’.

Καθώς οι  Γερμανοί υπουργοί μιλούν ανοιχτά, η ανανέωση των τεθωρακισμένων οχημάτων συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και πρόκειται, μάλλον, για μια προετοιμασία για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Σε πολιτικούς κύκλους και στα μέσα ενημέρωσης συζητούν ενεργά πως η Γερμανία «μπορεί να  διεξάγει αποτελεσματικά έναν άλλον πόλεμο αρμάτων μάχης εναντίον της Ρωσίας», σύμφωνα με το περιοδικό.

Το «World Socialist Web Site» σημειώνει ότι η ‘συζήτηση’ που γίνεται με τη συνοδεία προπαγάνδας θυμίζει τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας.

«Σχεδόν 75 χρόνια πριν,  στις 22 Ιουνίου 1941, ο Γερμανός πρέσβης, Friedrich- Werner von der Schulenburg, παρέδωσε νότα κήρυξης πολέμου στον Λαϊκό Επίτροπο των Εξωτερικών της ΕΣΣΔ, Μολότοφ.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι ομοιότητες με συμφραζόμενα «τρομάζουν από την ομοιότητά τους, καθώς τώρα η Δύση χρησιμοποιεί ως προπαγανδιστικό όπλο την ουκρανική κρίση κατά της Ρωσίας».

Τότε, η επιστολή του Χίτλερ δήλωσε ότι επειδή η ΕΣΣΔ είχε τοποθετήσει στρατεύματα στα σύνορά της, ο πρέσβης της Γερμανίας έστειλε μια αβάσιμη κατηγορία- όπως αποδείχθηκε αργότερα- ότι η Σοβιετική Ένωση «ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ράιχ», όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_89.html

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
    ΑΡΑΒΕΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
    ΕΥΛΕΘΕΡΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΤΖΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή