Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μεγάλη κινητικότητα τουρκικού στρατού στα σύνορα με Συρία


Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, σύμφωνα με δημοσιογράφους που βρίσκονται στην παραμεθόριο περιοχή με τη Συρία, είναι έτοιμες να εισβάλλουν στη Συρία.


«Υπάρχει το ενδεχόμενο  πιθανής εισβολής στη Συρία το βράδυ, αφού βρίσκονται σε ύψιστη ετοιμότητα η πολεμική αεροπορία και στα σύνορα έχουν συγκεντρωθεί  δεκάδες άρματα μάχης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρώτος στόχος του τουρκικού στρατού είναι η πόλη Γιαραμπλούς που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Καρκαμίς.

«Ήδη, 55 χιλιάδες στρατιώτες στα νότια της Τουρκίας βρίσκονται σε επιφυλακή και μπορεί σήμερα το βράδυ να γίνει η εισβολή στη Συρία», σημειώνεται σε έκτακτο δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες αυτές που λαμβάνονται από τις παραμεθόριες περιοχές, μεταδίδονται μέσω των λογαριασμών Twitter,  που επισημαίνουν ότι  βαρέα όπλα μεταφέρονται τώρα στα σύνορα.

Επίσης, οι τζιχαντιστές μέσω αναφορών στα κοινωνικά δίκτυα, φέρονται ενήμεροι και σημειώνουν σε αυτά ότι επίκειται εισβολή στη Συρία του τουρκικού στρατού, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου