Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο Βαρουφάκης θα δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Κίνημα για Δημοκρατία στην Ευρώπη


Ο Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θέλει να σχηματίσει μια Συμμαχία για την Ευρώπη, στην οποία θα είναι ευπρόσδεκτοι και οι Γερμανοί Συντηρητικοί.


Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» τόνισε ότι αυτή η Συμμαχία θα αποτελέσει ένα κόμμα.

Ο Βαρουφάκης επεσήμανε ότι πρέπει να είναι μια υπερ-παραταξιακή κίνηση, ένα χώρος για όλους εκείνους που, πραγματικά, σκέφτονται την Ευρώπη και θέλουν να αναβιώσουν τη Δημοκρατία στην Ευρώπη.

«Οι Συντηρητικοί και η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Βαρουφάκης.

Ο ίδιος εκφράζει την ανησυχία του ότι η Ευρωπαϊκή Ήπειρος, θα μπορούσε να «πέσει στα χέρια» των αντιευρωπαϊστών όπως είναι η Marie Le Pen, γράφει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_685.html

1 σχόλιο:

  1. Είμαι περίεργος ρέ μογγόλε μπαρουφάκη νά δώ πόσα ζώα θά τσιμπήσουν από τήν νέα ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ πού σέ έβαλε νά κάνεις τό εβραικό αφεντικό σου σόρος. ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή