Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Δεν θέλουν "συγχώνευση" με τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ


Απορρίφθηκε η πιθανότητα να είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ή και να απορροφηθούν οι ΑΝΕΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε κλειστή συνεδρίαση της στενής ηγετικής ομάδας του κόμματος, υπό τον Α.Τσίπρα.

Η πιθανότητα να μην είναι οι ΑΝΕΛ στη νεα Βουλή παραμάνει σημαντική, καθώς το κόμμα παρά το γεγονός ότι είχε σκληρή αντιμνημοναικη ρητορική και πάνω σε αυτή οικοδόμησε ο Π.Καμμένος ολόκληρο το κόμμα εν τούτοις ψήφισε το τρίτο σκληρό Μνημόνιο χωρίς ούτε μία διαφοροποίηση από τους βουλευτές του.

Ο ίδιος ο Π. Καμμένος εμφανίζεται αισιόδοξος ότι παρ'όλα αυτά θα καταφέρει να πιάσει το όριο του 3% και θα είναι στη νέα Βουλή."Δεν θέλω εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να βάζω λουκέτο στο κόμμα μου» δηλώνει ο Π.Καμμένος, αλλά σίγουρα αυτό θα συμβεί αν δεν μπει στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Αυτό που θα πρέπει να αναγνωρίσει ο Α.Τσίπας στον Π.Καμμένο είναι ότι τον στήριξε σε όλες του τις επιλογές με κάθε τρόπο, ενώ του έδωσε τα απαραίτητα πιστοποιητικά συντηρητισμού σε έναν δύσκολο χώρο όπως είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου