Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κουτσούμπας: "Να γυρίσουν στο ΚΚΕ οι πολίτες που παραπλανήθηκαν"


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα: «Τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής». Στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ στο Σύνταγμα απευθύνει ομιλία ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες και ψηφοφόροι του ΚΚΕ παρακολούθησαν την ομιλία του γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος. 

Η ομιλία του κ. Κουτσούμπα ξεκίνησε με έκκληση προς τους "χαμένους ψηφοφόρους" του κόμματος να γυρίσουν πίσω, αφού διαπίστωσαν πως τα άλλα κόμματα οδήγησαν στη φτώχεια και το δρόμο των μνημονίων. Ο γγ του ΚΚΕ στράφηκε και κατά του κ. Λαφαζάνη, για τον οποίο ανέφερε ότι εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα από άλλο μέτωπο. 


«Απευθυνόμαστε στιος ανεργους, τους μικροσυνταξιούχους, σε εσάς που τα δοκιμάσατε και τα είδατε όλα, να γυρίσετε την πλάτη σε εκείνους που τα λόγια τους απδείχθηκαν αέρας κοπνιστός. Να γυρίσετε την πλάτη σε όσους έφεραν φτώχεια στη χώρα μας.  Από τα λεφτά υπάρχουν του Γ. Παπανδρέου φτάσαμε στο πρώτο μνημόνιο, το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο» είπε μεταξύ άλλων, ενώ μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιερώθηκε στις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα, που διαψεύσθηκαν με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου. 

«Τι έγινε με το ΣΥΡΙΖΑ που θα έσκιζε τα μνημόνια; Πού είναι τα νταούλια του Αλέξη Τσίπρα που θα χόρευαν οι ξένοι στο ρυθμό του ΣΥΡΙΖΑ; Καμία λαϊκη ψήφος να μην παρασυρθεί και πάει στη ΝΔ ή το Ποτάμι. Απορρίψτε τα απατηλα μηνύματα, πρέπει να αλλάξουμε πολιτική γραμμή, με σχεδιασμένη ανάπτυξη της οικονομίας προς όφελος του λαού μας», είπε ακόμα ο κύριος Κουτσούμπας. 

Πηγή

1 σχόλιο: