Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πρώτη δημοσκόπηση: Οριακή αυτοδυναμία για ΣΥΡΙΖΑ, "εκτόξευση" του "Λαϊκού Συνδέσμου", δυναμική παρουσία της "Λαϊκής Ενότητας"


Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι άκρως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά  και είναι τα αποτελέσματα "απόρρητης" τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε σήμερα κι ενώ τα γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Απαντήσεις στα ερωτήματα για το νέο υπό διαμόρφωση πολιτικό τοπίο δίνει η εν λόγω δημοσκόπηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εικόνα όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου δείχνει τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 30-33%(κάτι που ισοδυναμεί με 151-154 έδρες λόγω της διαμόρφωσης των υπολοίπων εκλογικών σχηματισμών)

ΝΔ 20-22%

Χρυσή Αυγή 9%

Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση

Ποτάμι 5%

ΚΚΕ 5%

Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του  3% και όλα θα εξαρτηθούν από τη συσπείρωση των επόμενων εβδομάδων, καθώς τώρα είναι χαμηλή.

Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει καν η προεκλογική περίοδος που αναμένεται να είναι πολύ θερμή αν και σύντομη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου