Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

MIG-29 προμηθεύεται η Αίγυπτος


Ρωσία και Αίγυπτος υπέγραψαν την διακρατική συμφωνία για την προμήθεια από την δεύτερη μαχητικών  τύπου Mikoyan MiG-29 όπως ανέφερε πηγή της ρωσικής εταιρείας στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax-AVN στις 21 Αυγούστου.

Η εφημερίδα Vedomosti ανέφερε νωρίτερα ότι το συμβόλαιο αφορά την προμήθεια 46 MiG-29 κόστους 2δισ.δολαρίων. Η έκδοση του μαχητικού όπως όλα δείχνουν θα είναι η -ΜΜ2.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι η προμήθεια γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης προμήθειας αμυντικού υλικού από την βορειοαφρικανική χώρα ύψους 3,5δισ.δολαρίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου