Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ρωσικά μαχητικά έτοιμα στη Συρία για επιθέσεις στο ισλαμικό κράτος


Συριακή ενημερωτική πύλη, σημειώνει ότι η αμερικανική ‘Stratfor’, που είναι προσκείμενη σε πηγές πληροφοριών, επιμένει ότι στη νέα ρωσική βάση στη Συρία, στην περιοχή της πόλης Λαττάκεια,  προσγειώθηκαν δώδεκα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Sukhoi. Το συριακό δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ρωσικά μαχητικά πετώντας σε χαμηλό ύψος για την αποφυγή του εντοπισμού τους, έφθασαν στο αεροδρόμιο Μπασέλ αλ Άσαντ, προετοιμαζόμενα για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Εξάλλου, συνεχίζει το κείμενο, οι δορυφορικές εικόνες των Αμερικανών επιβεβαιώθηκαν και από το CNN που ανέφερε ότι τα ρωσικά μαχητικά έφθασαν ξεφεύγοντας από κάθε αναγνώριση των ραντάρ στη Μέση Ανατολή, προσγειώθηκαν στην περιοχή της Λαττάκειας.
Επιπρόσθετα, ρωσική στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε το δημοσίευμα,  για την ίδρυση κοινού κέντρου επιχειρήσεων Ρωσίας και Συρίας, Ιράκ και Ιράν για την καταπολέμηση της οργάνωσης ISIS.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου