Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συρία: 12 χριστιανοί βασανίστηκαν, αποκεφαλίστηκαν και σταυρώθηκαν


Αυτές οι ανείπωτες ακρότητες διαπράχθηκαν από τους αιμοσταγείς σαδιστές του Ισλαμικού κράτους εναντίον Σύριων που είχαν ασπαστεί τον χριστιανισμό ως προτεστάντες.Αυτά τα φρικατά εγκλήματα διαπράχθηκαν την ίδια ημέρα στις 28 Αυγούστου σε 2 διαφορετικά χωριά εκ των οποίων τα ονόματα δεν είναι διευκρινισμένα για λόγους ασφαλείας αλλά βρίσκονται κοντά στο Χαλέπι.Οι ακρότητες αυτές των φανατικών ισλαμιστών πιστοποιήθηκαν από πουλυάριθμους μάρτυρες που εξαναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν αυτές τις αιμοβόρες αγριότητες.

Ακολουθούν αποσπάσματα από αφήγηση της ένωσης Christian Aid Mission σε μήνυμά της κατά την 1η Οκτώβρη.
[Οι γονείς των θυμάτων] δήλωσαν ότι οι μαχητές της ISIS αιχμαλώτισαν στις 7 Αυγούστου χριστιανούς που συνεργάζονται με την Christian Aid Mission σ΄ ένα χωριό του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε για λόγους ασφαλείας.Στις 28 Αυγούστου οι τζιχαντιστές τους ρώτησαν αν αρνήθηκαν το ισλάμ για το χριστιανισμό.Οι χριστιανοί τους απάντησαν καταφατικά και τότε οι ισλαμιστές τους ρώτησαν αν θέλουν να ξαναεπσιτρέψουν στο ισλάμ.Οι χριστιανοί απάντησαν ότι δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ ξανά κανέναν άλλον ως Θεό παρά τον Χριστό.
Ο επικεφαλής της ομάδς των χριστιανών ήταν 41 ετών ο γιος του και 2 άτομα ηλικίας  20 ετών ανακρίθηκαν στο χωριό μπροστά σε ένα πλήθος που συνάθροισαν οι τζιχαντιστές για να παρακολουθήσει τα γεγονότα.Ο επικεφαλής της ομάδας είχε την ευθύνη 9 εγχώριων εκκλησιώνπου είχε ιδρύσει.Ο γιος του ήταν 13 ετών.
Μπροστά στους γονείς που ήταν ανάμεσα στο πλήθος οι ισλαμιστές ακρωτηρίασαν τα δάκτυλα του παιδιού το χτύπησαν αλύπητα εκβιάζοντας τον πατέρα ότι δεν θα σταματούσαν τα βασανιστήρια του γιου του αν δεν επέτσρεφε στο ισλάμ.Ο πατέρας αρνήθηκε και πάλι σύμφωνα με την μαρτυρία των γονέων και τότε οι τζιχαντιστές της ISIS άρχισαν και πάλι στα βασανιστήρια στο παιδί όπως και στους ενήλικους.Οι 3 άνδρες και το παιδί σταυρώθηκαν.  .
«Τους κακοποίησαν βάναυσα και έπειτα τους σταύρωσαν […] τους άφησαν στο σταυρό για 2 ημέρες και κανείς δεν εξουσιοδοτήθηκε να τους αποκαθηλώσει».Οι άνθρωποι έπεσαν νεκροί δίπλα σε ταμπλό που οι τζιχαντιστές είχαν αναρτήσει με την ένδειξη  «άπιστοι».
8 άλλα μέλη της ίδιας ομάδας συμπεριλαμβανομένων 2 γυναικών οδηγήθηκαν προς ένα άλλο χωριό την ίδια ημέρα (28 Αυγούστου) και ανακρίθηκαν μπροστά στο πλήθος.Οι γυναίκες ηλικίας 29 και 33 ετών αντίστοιχα αποπειράθηκαν να πουν στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους δεν έκαναν τίποτα παρά μόνο ότι είναι χριστιανές και τους ρώτησαν τι το τόσο κακό έκαναν που να αξίζουν αυτήν τη βία.Οι εξτρεμιστές τότε τις βασανίζουν και τις χτυπούν δημόσια ενώ αυτές προσεύχονται κάτι που εξοργίζει τους τζιχαντιστές που φρενιασμένα διπλασιάζουν τα χτυπήματα.
Οι 2 γυναίκες και οι 6 άνδρες κατά τη διάρκεια που τους έχουν καθηλώσει στα γόνατα προς αποκεφαλισμό συνεχίζουν να προσεύχονται.« Οι χωρικοί δήλωσαν ότι κάποιοι προσεύχονταν στο Χριστό ενώ άλλοι έλεγαν το Πάτερ ημών […]Μια γυναίκα σήκωσε το εκφάλι και φαινόταν να λέει : “Ιησού !” ».Αφού τους αποκεφάλισαν τα σώματά τους κρεμάστηκαν σε σταυρούς » […]Christianophobie 5.10.15

www.dimpenews.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου