Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Κασουλίδης: Δεν αίρεται το κυπριακό βέτο για την Τουρκία στην ΕΕ


Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Κύπρος δεν θα συναινέσει στο άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων 23 και 24 της Τουρκίας ενόσω η χώρα δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μιλώντας κατά τη διάρκεια συζήτησης σε γεύμα εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο σε σχέση με τον ρόλο της Τουρκίας στη μεταναστευτική κρίση, ο κ. Κασουλίδης σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη όπως η ΕΕ συνεργαστεί με την Τουρκία για αντιμετώπιση των μεταναστευτικών πιέσεων που αντιμετωπίζει η χώρα και που επηρεάζουν την Ευρώπη.  

Δεν πρόκειται, όμως, η Κύπρος να συναινέσει στο άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων 23 και 24, ενόσω η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήλωση της 21 Σεπτεμβρίου 2005, υπογράμμισε ο κ. Κασουλίδης, ως απάντηση σε όσους θεωρούν το άνοιγμα των εν λόγω κεφαλαίων ως μέσο εξευμενισμού της Τουρκίας για τη συνεργασία της στο μεταναστευτικό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου