Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ιταλία: Απέλαση 4 Μαροκινών που θεωρούνται ύποπτοι για διασύνδεση με το Ισλαμικό κράτος


Την απέλαση τεσσάρων Μαροκινών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Μπολόνια, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (23/11). Οι τέσσερις Μαροκινοί θεωρήθηκαν ύποπτοι για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε σκόπιμο να απελαθούν, στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει τεθεί η χώρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Αντζελίνο Αλφάνο υπέγραψε ήδη την απέλαση των τεσσάρων Μαροκινών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ISIS, για την παροχή οδηγιών προσέλευσης στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς και για «πανηγυρισμούς» μετά το χτύπημα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, οι ιταλικές αρχές τέθηκαν σε συναγερμό μετά την ενημέρωση από το FBI ότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα σε δημόσια μνημεία υψηλού ενδιαφέροντος, όπως ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό και η Σκάλα του Μιλάνου, καθώς και σε γήπεδα.

Πριν λίγες μέρες επίσης, ο πρωθυπουργός της χώρας, Ματέο Ρέντζι είχε δηλώσει ότι συνολικά κατά τη διάρκεια του 2015, είχαν απελαθεί 55 ύποπτοι για σχέσεις με τους τζιχαντιστές, ενώ το επίπεδο ασφαλείας στη χώρα ανήλθε στο δύο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου