Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παναγούλης: ''Yποσχόμασταν την πάταξη διαφθοράς και διαπλοκής και βάζουμε χειροπέδες σε πλανόδιο καστανά''


Οξύτατη κριτική στην κυβερνητική πολιτική εξαπέλυσε ο κ. Στάθης Παναγούλης στην πρώτη του εμφάνιση στην Βουλή ως ανεξάρτητος βουλευτής προκαλώντας την μάλλον αμήχανη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

«Το 2012 υποσχόμασταν την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και σήμερα βάζουμε χειροπέδες σε πλανόδιο καστανά. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης;» είπε ο κ. Παναγούλης επεκτείνοντας την θεματολογία της επίκαιρης ερώτησής του που ήταν για την πορεία των ελέγχων στην «λίστα Λαγκάρντ» και πρόσθεσε «η κυβέρνηση έχει φορολογήσει τα πάντα. Ολοκληρώνει την εξαθλίωση των προηγούμενων κυβερνήσεων σε καθημερινές φορολογικές επιδρομές.  Είχαμε υποσχεθεί την κατάργηση ΕΝΦΙΑ και την επαναφορά του αφορολόγητου των 12.000 ευρώ. Δέκα μήνες μετά τι βλέπει ο κόσμος; Να μειώνονται ακόμα περισσότερο τα εισοδήματά του. Να έρχεται ολοκληρωτική καταστροφή των κοινωνικών τάξεων που αγωνίστηκαν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

« Δεν είμαι περήφανος για όσα έχει κάνει συνολικά το υπουργείο Οικονομικών για τη λίστα Λαγκάρντ που τη θεωρώ από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης» απάντησε αρχικά ο κ. Αλεξιάδης ενώ υποστήριξε ότι την σύλληψη του πλανόδιου καστανά δεν την διέταξε φορολογική υπηρεσία. «Εμείς είπαμε ότι οι έλεγχοι δεν ξεκινούν από τυροπιτάδικα αλλά από μεγαλες επιχειρήσεις και 5αστερά ξενοδοχεία. Μόνο το άβατο του Αγίου ¨Όρους σεβόμαστε κανένα άλλο». Επίσης, επιχειρώντας να αποκρούσει την κριτική περι υπερφορολόγησης είπε πως «δεν φορολογούμε τα πάντα»! Τέλος, σημείωσε ότι αποτελεί για τον ίδιο «προσωπικό στοίχημα» ο έλεγχος της λίστα Λαγκάνρτ επισημαίνοντας «αυτοί που προσπάθησαν να συγκαλύψουν προσωπικούς φίλους και διαπλεκόμενους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στο δημόσιο ταμείο για να πληρώσουν το μάρμαρο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου