Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Συνέλαβαν 92χρονο καστανά επειδή το καροτσάκι του δεν είχε ταμειακή μηχανή...


Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές άλλες συλλήψεις.
Του 92χρονου καστανά από την Καρδίτσα όχι μόνο του κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αλλά αντιμετωπίζει στο αυτόφωρο την κατηγορία της «άνευ αδείας εμπορίας» , του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και το καλύτερο «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).

Μπορεί να του επιβληθεί ποινή έως και 32 μήνες φυλάκισης!

Μετά δηλαδή με το περιστατικό της καταδίκης του ανέργου στην Θεσσαλονίκη με 22 μήνες φυλακή με αναστολή επειδή δεν έιχε εισιτήριο έχουμε τώρα το κρούσμα με τον 92χρονο 

Δύο άνθρωποι δηλαδή που σαφώς με το ορισμό της λέξης κατατάσσονται στους αδύναμους τις χώρας (αν και πλέον αδύναμοι είναι και οι εργάζόμενοι). Κι'όλα αυτά συμβαίνουν επί αριστερής κυβερνήσεως.

Ο βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες “και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει” προσθέτοντας μάλιστα πως "ο δημόσιος τομέας όπως έχει χτιστεί δεν μπορεί να λειτουργήσει”. Με τη δήλωση του αυτή απόρησε μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είναι ο πρώτος που έκανε τη δήλωση αυτή για το μνημόνιο.

Με tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και κάνοντας retweet τη δήλωση Σιμορέλη έγραψε, “ε τώρα τι να πω εγώ”.

Και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς πώς μπορεί ένας βουλευτής αριστερού κόμματος να εκθειάζει με τέτοιο τρόπο το μνημόνιο και να στρέφεται κατά της μεγάλης δεξαμενής των ψηφοφόρων του που είναι το Δημόσιο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έλα ρέ τά βρωμοκομμούνια συμπεριφέρωνται σάν ναζιστές? Αδυνατώ νά τό πιστέψω! Τά σκατοκομμούνια είναι ''αγωνιστές'' ρέ, μοχθούν γιά τό ''δίκιο'' τού εργάτη. Μπά δέν μπορεί! Κάποιο λάθος έγινε. Αυτά τά κάνουν μόνο οί πρασινορουφιάνοι βρωμοπασόκοι, καί οί καπιταλιστές νουΔΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή