Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σκάνδαλο Volkswagen: Ξεχωριστή έρευνα για την Audi


Ξεχωριστή ποινική έρευνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι γερμανικές αρχές για την Audi, που είναι θυγατρική εταιρεία της Volkswagen, στο πλαίσιο του σκανδάλου με το "πειραγμένο" λογισμικό σε οχήματα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Bloοmberg, οι εισαγγελείς του Ίνγκολσταντ ξεκινούν έρευνα, έχοντας αξιολογήσει αρκετές καταγγελίες. Η υπόθεση αφορά σε πρόσωπα που εργάζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία και είναι υπεύθυνα για τα αποτελέσματα των ελέγχων για τους ρύπους των αυτοκινήτων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αρχών, Juergen Staudt, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη μεμονωμένοι ύποπτοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου