Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βρετανία: Ξεκίνησε βομβαρδισμούς κατά των τζιχαντιστών


Στη μάχη κατά των τζιχαντιστών με βομβαρδισμούς σε στόχους στη Συρία, επανήλθε η Βρετανία, αντιδρώντας δυναμικά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Όπως ανακοινώθηκε, η βρετανική αεροπορία εκδήλωσε 18 επιχειρήσεις, πλήττοντας διάφορους στόχους στρατηγικής σημασίας, ενώ κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών σκοτώθηκαν  δεκάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την επίθεση στο Παρίσι, η RAF χτύπησε με Drone ένα όχημα του Ισλαμικού στρατού, το οποίο μετέφερε έναν πύραυλο τύπου Hellfire.

Στις 16 Νοεμβρίου, αερσκάφη τύπου Tornado έπληξαν θέσεις για όλμοβόλα με βόμβες Paveway στη Μοσούλη και στη Σινχάρ, καθώς και θέσεις για βαριά κανόνια, κοντά στη Μοσούλη. Σε άλλη επίθεση με τους ίδιους πυραύλους, σκοτώθηκαν 30 μαχητές του Ισλαμικού στρατού.

Στις 17 Νοεμβρίου, αεροσκάφη Tornado κατέστρεψαν θέσεις με κανόνια γνωστά ως «τα κανόνια της κόλασης», καθώς και θέσεις πολυβόλων.

Στις 19 Νοεμβρίου, αεροσκάφη Tornado έπληξαν θέση ελεύθερου σκοπευτή, καθώς και ένας αυτοκίνητο που προοριζόταν για επίθεση αυτοκτονίας στη Σινχάρ, καθώς και ένα γκρουπ μαχητών στα ανατολικά της πόλης.

Στις 20 Νοεμβρίου, Drones χτύπησαν θέσεις πυραύλων Hellfire, ένα όχημα με πολυβόλο και μία αποθήκη όπλων. Επίσης χτυπήθηκε με τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο μία ομάδα τζιχαντιστών.

Στις 21 Νοεμβρίου, χτυπήθηκαν δύο ακόμη σημεία ελέγχου στο Βόρειο Ιράκ.

Στις 22 Νοεμβρίου, αεροσκάφη Tornado έπληξαν όχημα με αντιαεροπορικό κανόνι, καθώς και αποθήκη με υλικά για την κατασκευή βομβών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου