Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος προσέλαβε επιστήμονες για να αναπτύξει Χημικά Όπλα



Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να παράγει χημικά όπλα και έχει ήδη ιδρύσει τμήμα το οποίο είναι αφιερωμένο στην δημιουργία τέτοιων όπλων, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης , επικαλούμενα ανώτερους Ιρακινούς αξιωματούχος στην Βαγδάτη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Οι Τζιχαντιστές έχουν δημιουργήσει έναν ειδικό κλάδο ο οποίος είναι προσανατολισμένος να αναπτύξει χημικά όπλα από επιστήμονες από το Ιράκ και την Συρία, καθώς και άλλες χώρες της περιοχής, αναφέρουν πολλά δυτικά ΜΜΕ , επικαλούμενα πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

Οι Ισλαμιστές μαχητές έχουν καταφέρει να προσλάβουν ακόμη και μερικούς δυτικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και μέλη της αμυντικής βιομηχανίας του Σαντάμ Χουσεΐν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Manuel Valls προειδοποίησε επίσης ότι το ισλαμικό κράτος θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει χημικά ή βιολογικά όπλα στις επιθέσεις του, σε ευρωπαϊκές πόλεις.


Αν και το ισλαμικό κράτος έχει ήδη χρησιμοποιήσει αέριο μουστάρδας στο πεδίο της μάχης, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ είναι επιφυλακτικές σχετικά με τις δυνατότητες των τρομοκρατών να παράγουν πιο εξελιγμένα χημικά όπλα κατάλληλα για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση.

Την ίδια στιγμή, Ιρακινοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι ο έλεγχος σε μεγάλες εκτάσεις  στο Ιράκ και την Συρία δίνουν την δυνατότητα στους Τζιχαντιστές για πειράματα, αφήνοντας τις δυνάμεις του Ιράκ σε μεγάλο βαθμό να αγνοούν τις ενέργειες Ισλαμικού Κράτους.

Με υπαρκτό τον φόβο ότι ο ISIS θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, οι ιρακινές δυνάμεις έχουν αρχίσει να διανέμουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και στολές προστασίας για τις δυνάμεις που σταθμεύουν δυτικά και βόρεια της Βαγδάτης.

Σε ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό των ιρακινών στρατευμάτων έχουν εφοδιαστεί με μάσκες μέχρι στιγμής, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων AP , επικαλούμενο ανώτερο αξιωματικός στην επαρχία Salahuddin, βόρεια της Βαγδάτης.

Επιπλέον, η Ρωσία έχει προμηθεύσει τις ιρακινές δυνάμεις με 1.000 προστατευτικές στολές κατά χημικών επιθέσεων, τόνισε ο Χακίμ αλ-Ζαμιλι επικεφαλής της επιτροπής ασφάλειας και άμυνας του κοινοβουλίου του Ιράκ.

Περιττό να αναφέρουμε , σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,τις τεράστιες και θανατηφόρες παρενέργειες από μια χημική επίθεση σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη. Τα θύματα θα ήταν απείρως πολλαπλάσια και οι ψυχολογικές και περιβαλλοντολογικές επιδράσεις πάρα πολύ μεγάλες. Το χειρότερο από όλα είναι ότι θα παρέλυε η κοινωνική και οικονομική ζωή στην Ευρώπη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου