Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

To Βρετανικό αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων ‘‘Ντάνκαν‘‘ στην Μαύρη Θάλασσα


Το  Βρετανικό αντιτορπιλικό ‘‘Ντάνκαν‘‘ εισήλθε στην Μαύρη Θάλασσα  και κατέπλευσε  στο ρουμανικό λιμάνι της Κωστάντζα , όπου οι Βρετανοί ναυτικοί θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις με το ρουμανικό πολεμικό ναυτικό.  Το βρετανικό αντιτορπιλικό είναι εξοπλισμένo με κατευθυνόμενους πυραύλους Cruise , ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Αναμένεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως 11 Νοεμβρίου  2015 το βρετανικό αντιτορπιλικό θα είναι αγκυροβολημένο στο ρουμανικό λιμάνι της Κωστάντζα, ενώ στην συνέχεια θα συμετάσχει σε  ναυτικές ασκήσεις στην Μάυρη Θάλασσα  .

Οι κοινές βρετανο-ρουμανικές ασκήσεις θα διεξαχθούν από κοινού  στα  ρουμανικά χωρικά  ύδατα και  στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας. Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις Βρετανών αξιωματικών  με εκπροσώπους των ρουμανικών στρατιωτικών αρχών και της ρουμανικής, κυβέρνησης .

Τα βρετανικά αντιτορπιλικά «Type 45» είναι εξοπλισμένα με κατευθυνόμενα  βλήματα , τα οποία έχουν  σχεδιαστεί κυρίως για αντιαεροπορική προστασία , αλλά και για  αεροπορικές επιδρομές. Επίσης το βρετανικό αντιτορπιλικό διαθέτει  αντι-πλοϊκά  βλήματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες, που  πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ εισέρχονται στην Μαύρη Θάλασσα. Το καλοκαίρι, η Βορειοατλαντική Συμμαχία πραγματοποίησε ναυτικές  ασκήσεις μεγάλης κλίμακας με την συμμετοχή 23 μονάδων  επιφανείας. Τον Οκτώβριο, στην  Μαύρη Θάλασσα βρίσκονταν το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Porter» κλάσης Arleigh Burke» που έλαβε μέρος σε κοινές ασκήσεις με τις  ναυτικές δυνάμεις της Γεωργίας.

Στις ασκήσεις αυτές συμετέιχαν και ελληνικές δυνάμεις για να μην ξεχνιώμαστε. Η Ελλάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμετάσχει σε οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση εναντίον της Ρωσίας , διότι η εμπλοκή μας μόνο κακό θα φέρει .  Η χώρα  μας με πρόσχημα την οικονομική κρίση πρέπει και οφείλει να μείνει θεατής στα τεκταινόμενα στην Ανaτολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα , για να μην εμπλακούμε σε πολεμικές αντιπαραθέσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου