Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Γερμανικά ΜΜΕ: "Πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες τη σημερινή κυβέρνηση"


Οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας- δανειστών ήταν ένα θέμα που «έτρεξε» όλο το 2015 και όπως είναι λογικό ακόμη απασχολεί τον Τύπο και την κοινή γνώμη της Γερμανίας. Η Berliner Zeitung ξεκινά την ανάλυσή της με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τον σχηματισμό κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ. Περνώντας στις διαπραγματεύσεις υποστηρίζει ότι «κράτησαν λίγο, ήταν μάταιες και αποδείχθηκαν ακριβές». 

Κράτησαν λίγο γιατί η Αθήνα είχε λεφτά μέχρι τον Ιούλιο.

Ήταν μάταιες γιατί η Ελλάδα δεν είχε εναλλακτική.

Και αποδείχτηκαν ακριβές γιατί σύμφωνα με την βερολινέζικη εφημερίδα: «Η εξέγερση ενάντια στο πρόγραμμα λιτότητας στοίχισε ακριβά στη χώρα. Η αβεβαιότητα γιγαντώθηκε, οι επενδύσεις κατέρρευσαν, το κεφάλαιο διέφυγε, οι έλεγχοι στην κίνηση κεφαλαίων που επιβλήθηκαν τον Ιούλιο διατηρούνται ακόμη».

«Οι διαπραγματεύσεις κόστισαν στους Έλληνες πολύ χρόνο και χρήμα» συνεχίζει ο Γερμανός αρθρογράφος και φθάνει στην εκτίμηση πως «το 2016 θα είναι ακόμη σκληρότερο για τους Έλληνες». 

Εκτιμήσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα ανέβασε στον ιστότοπό του και το τηλεοπτικό δίκτυο n-tv. Οι συντάκτες εκτιμούν πως «η κρίση δεν έχει ξεπεραστεί και τίποτα δεν έχει γίνει καλύτερο στην Ελλάδα». «Έναν χρόνο μετά την ιστορική κυβερνητική αλλαγή τα πάντα στην Ελλάδα έμειναν ως είχαν: Η ανεργία είναι υψηλή, η οικονομία συρρικνώνεται, λύση δεν διαφαίνεται. Η μοναδική διαφορά είναι ότι αυτό δεν γίνεται πλέον ζήτημα» είναι το πικρό και δυσοίωνο συμπέρασμα.

«Μετά την επανειλημμένη συλλογική ψυχοθεραπεία στην εκλογική κάλπη οι Έλληνες φαίνεται να θέλουν να αφήσουν τα πάντα πίσω τους. Αντί να ψηφίσουν συντηρητικούς ή σοσιαλιστές, οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση, προτιμούν να δώσουν μια ευκαιρία στους αριστερούς» υποστηρίζουν οι Γερμανοί αναλυτές και προσθέτουν, με μία δόση απορίας:

«Μοιάζουν να έχουν αντιληφθεί ότι η ΕΕ, όπως εξελίχθηκε τα τελευταία 15 χρόνια, δεν στοχεύει στην εξομοίωση του επιπέδου διαβίωσης και στην πρόοδο για όλους, αλλά είναι ένας μηχανισμός που διευκολύνει την φοροαποφυγή των πλουσίων και επιβάλλει αυξήσεις φόρων στους φτωχούς. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να παραμείνουν».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. عزيزي الزبون قد تجد العديد من مؤسسات النقل ولكن يلزم ان تكون علي معرفة بإمكانيات المؤسسة التي تقوم باختيارها والتعامل معها في عمليه النقل، وهذا لأنه يترتب على اختيارك لها نتائج سوأ كانت بالسلب او بالإيجاب، فلابد من ان تتسم بالحرص القوي اثناء اختيارك للشركة التي تقوم بمثل تلك العملية، فقد يظهر لك الامر لين في الطليعة، ولكن لا مفر من الاختيار الجيد لها،
    شركه نقل اثاث من الرياض الى القصيم
    شركه نقل عفش من الرياض الى القصيم
    شركه نقل عفش

    ΑπάντησηΔιαγραφή