Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αλ Αμπάντι: "Η Τουρκία δεν τίμησε τη δέσμευσή της για απόσυρση των στρατευμάτων της από το Ιράκ"


Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ αλ Αμπάντι δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία δεν τίμησε τη δέσμευσή της να αποσύρει τα τμήματα των ενόπλων της δυνάμεων που είχαν αναπτυχθεί στο βόρειο Ιράκ για την εκπαίδευση σουνιτών παραστρατιωτικών ώστε να πολεμήσουν εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του, ο Αμπάντι τονίζει πως μια αντιπροσωπεία της τουρκικής κυβέρνησης που είχε επισκεφθεί το Ιράκ είχε υποσχεθεί ότι μετά την επιστροφή της στην Άγκυρα η τουρκική κυβέρνηση θα απέσυρε τους στρατιώτες της, αλλά "η τουρκική κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τη συμφωνία και ζητούμε από την τουρκική κυβέρνηση να ανακοινώσει αμέσως ότι θα αποσύρει [τα στρατεύματά της] από την ιρακινή επικράτεια".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου