Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Ντόναλτ Τράμπ κατονόμασε και πάλι τον Β. Πούτιν «ισχυρό ηγέτη»


Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και γνωστός εκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι  δεν μιλάει με  θετικό ή αρνητικό τρόπο για τον Πούτιν, αλλά δηλώνει κάτι πασιφανές , το  γεγονός δηλαδή  ότι ο Ρώσος Πρόεδρος  είναι  ένας πραγματικά ισχυρός ηγέτης, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

«Δεν είπα τίποτα, που έχει παραποιηθεί»,  δήλωσε ο Τράμπ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times . « Τόνισα ότι ο Β.Πούτιν είναι  ένας  ισχυρός ηγέτης. Αυτό είναι αρκετά προφανές».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θεωρεί τον Ρώσο πρόεδρο  έναν ισχυρό ηγέτη, σε αντίθεση με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επέκρινε τον νύν Ρώσο Πρόεδρο απορρίπτοντας ως   μη εποικοδομητικές  πολλές λύσεις «συνεννόησης» με την Ρωσία. Αυτό τόνισε ο Τράμπ  δεν είναι  «καλό».

Ο  ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μεγάλης διάρκειας  συνέντευξη Τύπου, τον Δεκέμβριο, αποκάλεσε τον Τράμπ , ταλαντούχο άτομο και  αδιαμφισβήτητο ηγέτη του αγώνα  για την Προεδρία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η δήλωση που έκανε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, αφορά  δική του  εσωτερική υπόθεση, όχι την Ρωσία. Ωστόσο, αυτό που εννοούσε ο Τράμπ μιλώντας για επίτευξη ενός άλλου επιπέδου στις σχέσεις με την Μόσχα,  το καλωσόρισε  ο Πούτιν ως κάτι πολύ θετικό.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο: Εμίρ Κουστουρίτσα: «Ο Πούτιν, είναι ο ηγέτης ο οποίος κινείται σαν «Τίγρη»!, είχαμε αναφέρει ότι την δική του άποψη εξέφρασε  ο γνωστός  Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα για την παγκόσμια κατάσταση , τον Ρώσο Πρόεδρο  αλλά και για τις σχέσεις  ΗΠΑ και Ρωσίας.

«Ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα καταπληκτικό πρόσωπο, του οποίου  οι κινήσεις είναι παρόμοιες με τις κινήσεις της τίγρης. Η Ρωσία θα έπρεπε να  ευχαριστεί για το γεγονός ότι αυτήν  την κρίσιμη περίοδο,   υπάρχει αυτή η κινητήρια δύναμη στο «τιμόνι της χώρας», τόνισε  ο Σέρβος καλλιτέχνης, και αυτό ισχύει και στην «ιστορία» με τον Τράμπ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου