Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Μ.Μπόρισωφ: «Δεν θέλουμε τον φράχτη κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα, αλλά πρέπει να προστατευτούν τα σύνορα»


Παρέμβαση έκανε ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μ.Μπορίσωφ στο θέμα με την δημιουργία τείχους στα σύνορα με την Ελλάδα.

«Δεν θέλουμε να κατασκευάσουμε  φράχτη κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες θα πρέπει να τηρήσουν  τις δεσμεύσεις τους προς εμάς», δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ μιλώντας με τους δημοσιογράφους στα εγκαίνια της  εκσυγχρονισμένης  Αεροπορική Βάση Bezmer, στο πρακτορείο ειδήσεων FOCUS..

«Με όλο τον σεβασμό μου προς την Ελλάδα, εφόσον τηρήσει τους κανόνες Σένγκεν και τις νόρμες, δεν θα υπάρξει τέτοιο θέμα», πρόσθεσε ο κ Μπορίσοφ.


Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν αναμένει οποιαδήποτε προβλήματα από την Τουρκία, προσθέτοντας ότι τα ελληνικά  στρατόπεδα προσφύγων είναι που αποτελούν πρόβλημα.

«Αυτά δεν είναι ακόμη στρατόπεδα προσφύγων, επειδή  απλά έχουμε μετακίνηση προσφύγων  προς μια  άλλη πλευρά της Ελλάδας σε μία άλλη  και την συγκέντρωση τους  εκεί, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στον όρο «στρατόπεδο», παρατήρησε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος ήταν κατά της εν λόγω τοποθέτησης τείχους , αλλά οι Βούλγαροι πολίτες που ζουν  κοντά στα σύνορα πρέπει να προστατευθούν .

«Αν τώρα πάμε στην πόλη της Κρέσνας και  ζητήσουμε από τους ανθρώπους τι  θέλουν, ποιά νομίζετε ότι θα είναι  η απάντησή τους ; Έτσι, ας βάλουμε ένα τέλος στο λαϊκισμό. Είναι ένα καλό πράγμα, αλλά όταν το παρακάνουν  οι άνθρωποι θα γελούν με εμάς », τόνισε ο  Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο Βούλγαρος πολιτικός «χάιδεψε» για μια φορά ακόμη τα « αυτιά» της Άγκυρας , ενώ στο παρελθόν ζήτησε άδεια από τους Τούρκους για να στείλει στρατό στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο από την χώρα αυτή. Επίσης ο ίδιος «ξέχασε» τις 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην γειτονική χώρα .  Αλλά θα έρθει η ώρα για όλους αυτούς που «ξεχνούν» το αιματοβαμμένο παρελθόν της περιοχής των Βαλκανίων, πολύ σύντομα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου