Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γέροντας Ιάκωβος : Οι άνθρωποι παιδί μου είναι τυφλοί και δεν βλέπουν το τι γίνεται μέσα στο ναό στη Θεία Λειτουργία


«Οι άνθρωποι, παιδί μου, είναι τυφλοί και δεν βλέπουν το τι γίνεται μέσα στο ναό στη Θεία Λειτουργία. Μια φορά λειτουργούσα και δε μπορούσα να κάνω Μεγάλη Είσοδο από αυτά που έβλεπα.

Ο ψάλτης συνεχώς επαναλάμβανε: «ως τον Βασιλέα των όλων υποδεξόμενοι», οπότε ξαφνικά νιώθω να με σπρώχνει κάποιος από τον ώμο και να με οδηγεί στην Αγία Πρόθεση.
Νόμισα ότι ήταν ο ψάλτης και είπα: «Ο ευλογημένος! Τόση ασέβεια! Μπήκε από την Ωραία Πύλη και με σπρώχνει! Γυρίζω και βλέπω μια τεράστια φτερούγα που την είχε περάσει ο Αρχάγγελος από τον ώμο μου και με οδηγούσε να κάνω τη Μεγάλη Είσοδο.

Τι γίνεται μέσα στο Ιερό κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας…».

Μερικές φορές δε μπορώ ν΄ αντέξω και κάθομαι στην καρέκλα, οπότε ορισμένοι συλλειτουργοί νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μου, αλλά δεν ξέρουν τι βλέπω και τι ακούω. Τι φτερούγισμα, παιδί μου, οι Άγγελοι! Μόλις ο Ιερέας πει το «Δι΄ ευχών», φεύγουν οι Ουράνιες Δυνάμεις και μέσα στο Ιερό έχουμε απόλυτη ησυχία…» 

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!


    Της εν Άθω πολιτείας το ανάγνωσμα.

    Ο Ευαγγελισμός της δευτέρας παρουσίας η προς τον Πατέρα μας Θεό προς τους Έλληνες Υιούς Του οικείωσις,
    των Βαπτισμένων και ενδεδυμένων τον Χριστό, Ελλήνων ορθοδόξων το άνωθεν βάπτισμα του ευαγγελισμού της Βασιλείας Μελχισεδέκ.
    ***

    χαίρε κεχαριτωμένη Ελλάδα, ο Κύριος με τα σου.

    λάβετε φάγετε τον Ιερό τον Λόγο του Υψίστου Πατέρα μας Θεού.
    μα και ο Θεός ο Λόγος και ο ιωάννης, σας κρούει την πόρτα, και στο Ένα το Άγιο Πνεύμα, στην Μία Εκκλησία του Ουρανού, εσάς εδώ στην γη σας καλεί.
    Ένας ο ακρογωνιαίος ο Λίθος, και μία η Αγία του Θεού των Ελλήνων η Αγία Σοφιά.
    Μία η Βασιλεία Μας. Ένας ο Θεός. Ένα το Άγιο Μας πνεύμα.

    Και Θεός Αγάπη εστί, και όχι σατανάς. και ούτε σατανά εργάζεται, αλλά και τον σατανά αγαπά ως απολωλό του.
    Και με φως τον Μεσσίας μας Χριστό, ο Λόγος του Πατέρα μας Θεού, σας διδάσκει την Ανθρωπιά και το τι εστί Χριστός τουτέστιν Ελλάδα.
    και Ελλάδα εστί Ζωή, ειρήνη, Σοφία, και το γίγνεσθαι και εξελίσσεσθαι στο γένος των Ανθρώπων.

    Αδέλφια μου εσείς που λάβατε και φάγατε το Σώμα και το αίμα και ταυτιστήκατε στο Ένα με το Εγώ του Ιησού Χριστού,
    εσείς το Εγώ Του αν θέλετε να είσθε, φάγετε από τα εδέσματα της Θείας Χάριτος.... που σας Χαρίζει ο Ουρανός στην γη Μας.
    και Φωτιστείτε Ορθόδοξα και Ελληνικά.




    Στο όνομα της αδιαιρέτου Αγίας τριάδος, και της Βασιλεύουσας του Αγίου Όρους Εκκλησίας... προστάζω υπακοή, ταπείνωση και Αγάπη,
    μα και εφαρμογή των νόμων των ιερών, του Συντάγματος εμάς των Ελλήνων.

    Σύνταγμα του Θεού των Ελλήνων εστί με την υπογραφή του Αγίου Όρους ο λαός είναι η εξουσία που κρατά το κράτος στα χέρια του, οπότε ο πρώτος νόμος δεν απευθύνεται στους λαϊκούς αλλά προς τους βαστάζοντες τα σκήπτρα της Βασιλεύουσας των Ελλήνων:

    Η Εκκλησία της Ελλάδος και ο Βαρθολομαίος ο βασιλεύς του φωτός, της δικαιοσύνης και της παρουσίας του Χριστού στην γη απαλλάσσονται των καθηκόντων τους ως προδότες εσχάτου προδοσίας. Από τις χιλιάδες καθαιρετέες παραβιάσεις τους αναφέρω μόνο 3, τις ασυγχώρητες:

    Πρώτον: αυτούς που σφαγιάζουν την Ορθοδοξία και μισούν τον Χριστό και την Παναγία του ονόμασε αγίους και άγιο το κοράνιό τους.

    Δεύτερον: αυτούς που θυσιάζουν στην αγία τράπεζά τους βρέφος ανθρώπου με βλασφημίες εναντίον του Ιησού Χριστού και της Παναγίας και επιτρέπουν να συνουσιάζονται με βρέφη τριών χρονών και πάνω όπως τον εβραιοπαπισμόν, αυτούς τους ορκίζουν ως έλληνες σήμερα να κυβερνούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

    Τρίτον: η βλασφημία εναντίον της θείας Χάριτος δεν συγχωρείται και από λαϊκούς και από κληρικούς. Όλοι αυτοί θα δικαστούν αυτοπροσώπως με εισαγγελέα τον ιωάννη τον βασιλέα και ευαγγελιστή ενώπιον όλων των αγίων αγγέλων, αγίων μεγαλομαρτύρων που σφαγιάστηκαν από τους τούρκους βάζοντας και το δικό μου αίμα και σας βάζω υπογραφή πως δεν θα βρείτε κανένα έλεος εσείς όλοι που θα αθετήσετε τους λόγους και τους νόμους της εν Άθω Πολιτείας των Ελλήνων τον Θεό.
    ***

    Ο στρατός είναι οι Έλληνες και οι Έλληνες διατάσσουν την σύλληψη όλων των αποστατούντων, των γνωστών κλεφτών.
    ***

    Ο Ορυκτός πλούτος των Ελλήνων να επιστραφεί στους Έλληνες, διότι ανήκει στους Έλληνες και όχι στους εβραίους που ορκίζουν παράνομα οι έχοντες σε ομηρία την Ελλάδα γενίτσαροι ψευτοδεσποτάδες.
    ***

    Να αναστηλωθούν και να βγουν στο φως όλοι οι θησαυροί των αρχαίων πατέρων και η ελληνική παιδεία να φωτίσει ξανά τα παιδιά μας και όλο τον λαό.
    ***

    Η γνώση των δαιμόνων και της μαύρης μαγείας και το πνεύμα που διαιωνίζουν τα τραγούδια και ο ψευδοπροφήτης TV να γίνονται παράδειγμα στα σχολεία προς αποφυγήν.
    ***

    ΑΓΑΠΗ . Αγάπη εστί τα πάντα της καρδιάς σου αγάπη μου.
    Μα μάθε πρώτα τι είναι η Αγάπη και μετά μην μου λες τι αγαπούσες, μα πες μου μόνο μια λέξη, σ' αγαπώ.




    ιωάννης ηγούμενος και βασιλεύς της εκκλησίας του "ούτε δεύτερον μανδύα" ξυπόλητος και πένης μελχισεδέκ.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 2:08 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή