Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Γερμανικός Τύπος: «Ο Ερντογάν απομακρύνεται από την Ευρώπη»


Η κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα της Νυρεμβέργης που κυκλοφορεί με 350 χιλιάδες φύλλα, η «Sonntagasblitz» έχει ως πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τίτλο «Ο Ερντογάν απομακρύνεται  από την Ευρώπη».

Στο δημοσίευμα παρουσιάζεται η άποψη του Ούντο Στάινμπαχ, ο οποίος είναι εμπειρογνώμονας για τη Μέση Ανατολή, που λέει  ότι μετά τη άρση της ασυλίας των βουλευτών,  που ψήφισε το τουρκικό κοινοβούλιο την Παρασκευή,  ο Ερντογάν οδηγείται προς την απολυταρχία.

Ο ειδικός αναλυτής σημειώνει ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος  Άνγκελα Μέρκελ, πρέπει να προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην ξεπεράσει τα όρια της Δημοκρατίας

Επίσης, ο πολιτικός Νόρμπερτ Ρότγκεν από το CDU,  επισημαίνει στο δημοσίευμα ότι ο Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει ένα σύστημα το οποίο θα αλλάξει τη διαχείριση της εξουσίας στην Τουρκία.

«Δυστυχώς παρατηρούμε ότι αυτή η εξέλιξη απομακρύνει την Τουρκία από τις ευρωπαϊκές αξίες», λέει.

Για το ίδιο θέμα ο πολιτικός από  το FDP, Αλεξάντερ Λαμπσντόρφ επέκρινε την Μέρκελ που ‘γονάτισε’ μπροστά στον Ερντογάν, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου