Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ο Ισραηλινός στρατός δημιουργεί Ειδική Μονάδα Επικοινωνίας με ένοπλες ομάδες της Συρίας


Σταδιακά ρίχνεται  περισσότερο φως σε συνωμοσίες που έχουν προγραμματισθεί κατά του άξονα της αντίστασης και της πρώτης γραμμής του στη Συρία.
Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του Ισραήλ να χτυπήσει το μέτωπο της αντίστασης (εννοεί τον συριακό στρατό) ,  το καθεστώς (του Ισραήλ)  σχεδίασε να δημιουργήσει μια ειδική μονάδα που να συνδέεται με τις ένοπλες  ομάδες στη Συρία, της οποίας στόχος είναι να ενισχύσει τις σχέσεις της με τις ομάδες σε περιφερειακά ζητήματα.


Ο αναλυτής στη Φωνή του Ισραήλ, αναφέρθηκε στην (εφημερίδα) «Yedioth Ahronoth» λέγοντας: 

  «η τρέχουσα σχέση μεταξύ του Ισραήλ και των ένοπλων ομάδων στη Συρία, θα βοηθήσει στην εξασφάλιση των συνόρων του Ισραήλ. Επιπλέον, η συμμαχία θα ενισχύσει τις σχέσεις μας σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στην παροχή ιατρικής βοήθειας σε αυτές τις ομάδες».


Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι το Ισραήλ δεν έχει διστάσει ούτε στιγμή να βοηθήσει τις εξτρεμιστικές ομάδες που μάχονται κατά του μετώπου αντίστασης της Συρίας (του στρατού της Συρίας).Και αυτό ήταν ξεκάθαρο καθώς οι τρομοκράτες τραυματίζονταν, περιθάλπονταν στα ισραηλινά νοσοκομεία.


Ο Νετανιάχου ανέφερε, ακόμη, ότι επισκέπτεται τους τραυματίες εξτρεμιστές.


 Και σήμερα, ανακοινώνοντας τη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας στον Ισραηλινό Στρατό, οι εικασίες φαίνονται πιο προφανής και αναμφισβήτητες, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_681.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου