Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Για την Ελλάδα προοριζόταν μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού υλικού που κατασχέθηκε στην Αλβανία


Το δικαστήριο των Τιράνων οδήγησε στη φυλακή σήμερα τους δύο επικεφαλής της διακίνησης στρατιωτικού υλικού και πυρομαχικών που συνελήφθησαν χθες από μια μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία.

Το αλβανικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι τα παράνομα στρατιωτικά όπλα επρόκειτο να  πωληθούν στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες  Αντίλ Μερσινλαρί 42 ετών κ αι τον Μπλένταρ Μουτσολάρι 32 ετών. Κατηγορούνται για λαθρεμπόριο όπλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Μαζί τους συνελήφθησαν και άλλα 16 άτομα.  Η αστυνομία κατόπιν εφόδου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους διακινητές, στην κατοχή των οποίων βρίσκονταν 23 εκτοξευτές, χειροβομβίδες, 3 μπαζούκας, 216 βλήματα, 1640 σφαίρες  κ.ά., όπως σημειώνει το αλβανικό Πανοράμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_288.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου