Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΗΠΑ και Τουρκία «εισβάλουν» στην Μαύρη Θάλασσα περικυκλώνοντας την Ρωσία ενώ στοχεύουν στην Συνθήκη του Μοντρέ!


Η βορειοτλαντική συμμαχία στηρίζει πλέον αναφανδόν  την Τουρκία στην Μαύρη Θάλασσα» και ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει με ταχύτατα φωτός.

«Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται για περαιτέρω στήριξη στην Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα» δηλώνει ο γνωστός γγ της συμμαχίας Jens Stoltenberg πυροδοτώντας τρομερές εξελίξεις, και στην ουσία επιβεβαιώνει το άρθρο μας στο penrtapostagma.gr με τίτλο: ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι ΗΠΑ αποστέλλουν πολεμικό πλοίο με σύστημα AEGIS στο Αιγαίο για να «ελέγξουν» την θαλάσσια δίοδο από την Ρωσία.

Μετά από έκκληση του Προέδρου Ερντογάν, Τουρκία και ΝΑΤΟ θα ενισχύσουν ακόμη πιο πολύ την συνεργασία και το συντονισμό  τους στην Μαύρη Θάλασσα, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.


Ο Stoltenberg δήλωσε επίσης ότι θα ενισχυθεί η παρουσία της συμμαχίας στην περιοχή , ενώ  τώρα ψάχνουν τι περισσότερο μπορούν να κάνουν για περαιτέρω «πρόοδο», δηλαδή πως θα αποκλείσουν αποτελεσματικότερα την Κριμαία, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Η βορειοατλαντική συμμαχία εδώ και ενάμιση χρόνο εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο  στρατιωτικής περικύκλωσης της ρωσικής ομοσπονδίας, από την Αρκτική έως την Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν, με την Ελλάδα να αποτελεί μια σοβαρή παράμετρο.

Άλλωστε ακριβώς λόγω της κόντρας ΗΠΑ και Ρωσίας η Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί γεωπολιτικά ακόμα περισσότερο και από την εποχή του ψυχρού πολέμου.Το Αιγαίο αποτελεί την κύρια δίοδο των Ρώσων στην Μεσόγειο και οι Αμερικανοί θέλουν απλά να την ¨κλέισουν».

 Η Μόσχα από την δική της πλευρά επίσπευσε το πρόγραμμα εξοπλισμού με έμφαση στους βαλλιστικούς πυραύλους αλλά και σε  υπόλοιπα αμυντικά  συστήματα, ενώ με συνεχείς ασκήσεις διατηρεί ετοιμοπόλεμες τις δυνάμεις της .  

Σε συνέντευξη Τύπου,  των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Μαΐου, ο  Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ είχε τονίσει την σημασία της προσέγγισης όλων των  συμμάχων στην  συλλογική άμυνα ενάντια στις απειλές που προέρχονται από τα νότια και ανατολικά.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Sabah με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, είπε ότι  το ΝΑΤΟ ήδη  έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με την κατάσταση στη Μαύρη Θάλασσα, και εργάζεται για την παροχή στρατιωτικής εκπαίδευσης των ιρακινών δυνάμεων.

Μιλώντας σε μια συνάντηση των αρχηγών του Γενικού Επιτελείου των Βαλκανικών χωρών στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε το ΝΑΤΟ να αυξήσει την παρουσία του στην ΜαύρηΘάλασσα.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι:… «Θα πρέπει να ενισχυθεί ο συντονισμός και η συνεργασία μας στον Εύξεινο Πόντο Ελπίζουμε για απτά αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία στις 8 – 9 Ιουλίου  … Η Μαύρη Θάλασσα πρέπει να μετατραπεί σε θάλασσα  σταθερότητας από το ΝΑΤΟ γενικού Γραμματέα και όχι να αποτελεί  μια ιδιότυπη  ρωσική λίμνη. Θα πρέπει να εκτελέσουμε το καθήκον μας, καθώς είμαστε οι χώρες με πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα. Αν δεν αναλάβουμε δράση, η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει ».

Ο Stoltenberg είπε επίσης ότι το ΝΑΤΟ «εξετάζει τώρα μαζί με τους συμμάχους του  στην περιοχή, τις χώρες γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα, πώς θα υλοποιήσουν  ακόμα περισσότερα πράγματα  …

«Έτσι, αυτό είναι στην ατζέντα μας, και το  έχουμε ήδη θέσει σε εφαρμογή με μια αυξημένη παρουσία και τώρα αναζητούμε  τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε. Η  ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή γίνεται μια ανάγκη όλο και περισσότερο κάθε μέρα», είπε ο ίδιος ο γγ του ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος όνισε ότι «δύο σημαντικοί παράγοντες είναι σημαντικοί, για την αύξηση της ασφάλειας χωρίς να διαταραχτεί η σταθερότητα στην περιοχή, η  αύξηση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή, και η λήψη  υπόψη της συνθήκης του  Μοντρέ .

«Επιπλέον, η αύξηση επισκέψεων πολεμικών σκαφών στα  παρακείμενα λιμάνια , οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις από τις δυνάμεις του  ΝΑΤΟ, αποτελούν τις ασφαλιστικές δικλίδες συνεργασίας σε περιόδους πολέμου και ανθρωπιστικής βοήθειας» τόνισε ο πολεμοχαρής γραμματέας της συμαχίας  .


Πρόκειται για σαφή περιγραφή ενός επικείμενου παγκόσμιου πολέμου με αφορμή τον γεωπολιτικό, ναυτικό και στρατιωτικό «στραγγαλισμό» της ρωσικής ομοσπονδίας από τις ΗΠΑ.

Οι Τούρκοι θα είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» σε αυτήν την πρώτη μεγέθους πρόκληση της Ρωσίας σοτν Εύξεινο Πόντο ( που είναι η πραγματική  ονομασία) , αναβιώνοντας  έτσι το μύθο για το «Χρυσόμαλλο δέρας», το οποίο  τώρα είναι η ρωσική «Αρκούδα» η οποία είναι λίαν επικίνδυνη και τρομερή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου