Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Συρία: Ο ISIS σκότωσε 48 αμάχους για φερόμενη στήριξη που παρείχαν στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν 48 αμάχους στην βόρεια Συρία για φερόμενη στήριξη που παρείχαν στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (FDS) – μια συμμαχία Κούρδων και Αράβων μαχητών– ανακοίνωσε σήμερα η Πατριωτική Ένωση του Κουρδιστάν.

"Στις 27 Μαίου, οι τζιχαντιστές του ΙΚ εξαπέλυσαν επιδρομές ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό και όσοι παρείχαν υποστήριξη στους μαχητές του FDS συνελήφθησαν. Τους συγκέντρωσαν και τους δολοφόνησαν. Ο αριθμός των αμάχων σε αυτές τις μαζικές εκτελέσεις ανήλθε στους 48", ανέφερε το γραφείο ενημέρωσης του κόμματος.

Όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik ο Αμχέτ Αράκ, μέλος του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), οι δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού έχουν υποστεί σειρά από ήττες σε συγκρούσεις με το Ισλαμικό Κράτος και έχουν ήδη χάσει τον έλεγχο σε πάνω από 12 χωριά στη βόρεια Συρία.

Οι κουρδικές δυνάμεις Πεσμεργκά επανεκατέλαβαν εννέα χωριά και σκότωσαν 140 τζιχαντιστές του ΙΚ, έπειτα από επίθεση διάρκειας δύο ημερών που εξαπέλυσαν ανατολικά της Μοσούλης, ανακοίνωσε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ασφάλειας του Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με αναφορές νωρίτερα, περίπου 5.000 Κούρδοι μαχητές συμμετείχαν στην επίθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου