Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Γερμανία: Πτώση στις δημοσκοπήσεις για τα κόμματα, σε ιστορικό χαμηλό επτά ετών το SPDΤο κόμμα της Καγκελαρίου Μέρκελ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων στην Γερμανία. Η σκληρή πολιτική των μέτρων λιτότητας αλλά και η πολιτική για την υποδοχή μεταναστών από την Συρία και τις άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής αν και έχουν μειώσει το ποσοστό του CDU εντούτοις δεν του έχουν στερήσει την πρώτη θέση.

Στον αντίποδα, το δεύτερο ισχυρότερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), βρίσκεται στο χαμηλότερο δημοσκοπικά επίπεδο των τελευταίων επτά ετών, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται και πάλι η ξενοφοβική και ευρωσκεπτική Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Bild Am Sonntag.

Οι Χριστιανοδημοκράτες/ Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) συγκεντρώνουν 33%, η SPD 21% και η AfD 14%. Οι Πράσινοι βρίσκονται σταθερά στο 12%, η Αριστερά στο 9% και οι Φιλελεύθεροι (FDP) στο 6%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου