Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ευρωπαίος αξιωματούχος: «Παραμένουν ασαφείς οι θέσεις των εταίρων για το ελληνικό χρέος»


Δεν είναι ακόμη σαφείς οι θέσεις των εταίρων της ευρωζώνης για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με ευρωπαίο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, το χθεσινό EuroWorkingGroup κατέγραψε την έως τώρα «μικρή» πρόοδο στην υλοποίηση των 15 προαπαιτουμένων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ταχεία ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ούτως ώστε να ανοίξει στη συνέχεια και πριν το τέλος του χρόνου, η συζήτηση για την εξειδίκευση των μέτρων αναδιάρθρωσης του χρέους.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ, ο ίδιος αξιωματούχος σχολίαζε ότι οι θέσεις των εταίρων της ευρωζώνης δεν είναι ακόμα σαφείς.

Όσον αφορά το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώθηκε ότι θα συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Εurogroup που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στη Μπρατισλάβα. Η θέση της Επιτροπής και των εταίρων στην ευρωζώνη είναι πως η υπόθεση αυτή δεν βοηθά στη διαπραγμάτευση και δεν φέρνει κανένα σύμμαχο στην Ελλάδα, όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένοι κύκλοι των Βρυξελλών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου