Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το τουρκικό πυροβολικό σφυροκοπά θέσεις των Κούρδων μαχητών


Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν θέσεις των Δυνάμεων Προστασίας του Λαού (YPG), της πολιτοφυλακής των Κούρδων της Συρίας, στα βόρεια της πόλης Μάνμπιτζ

Το τουρκικό πυροβολικό σφυροκοπά θέσεις των Κούρδων μαχητών, αλλά και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, μετέδωσαν τη Δευτέρα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά κανάλια NTV και CNN Türk, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν θέσεις των Δυνάμεων Προστασίας του Λαού (YPG), της πολιτοφυλακής των Κούρδων της Συρίας, στα βόρεια της πόλης Μάνμπιτζ.


Το πυροβολικό έπληξε επίσης με οβιδοβόλα θέσεις του Ισλαμικού Κράτους κοντά στη συριακή πόλη Τζαράμπλους που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Τους βομβαρδισμούς επιβεβαίωσαν επίσημοι φορείς του τουρικού κράτους, ενώ ένας εκπρόσωπος έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 πλήγματα εναντίον των Κούρδων στη Βόρεια Συρία.

protothema.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου