Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ανακαλούν 300 Τούρκους διπλωμάτες στην Άγκυρα λόγω των δεσμών τους με τον Γκιουλέν


Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την ανάκληση 300 διπλωματών , ως μέρος των εν εξελίξει ερευνών σχετικά με ενδεχόμενη υπαγωγή τους στο δίκτυο του ηγέτη της αντιπολίτευσης με έδρα τις ΗΠΑ,  Fethullah Gulen, ο οποίος ήταν ο εγκέφαλος του πρόσφατου αποτυχημένου  πραξικοπήματος.

Διπλωματικές πηγές, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσαν την Κυριακή ότι αυτοί οι διπλωμάτες  διαπιστώθηκε ότι είχαν διασυνδέσεις με τον 75χρονο Γκιουλέν,  και  θα απολυθούν από τις θέσεις τους, ενώ εκείνοι που βρέθηκαν αθώοι θα επιστρέψουν στην εργασία τους, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η ανάκληση ήρθε ως επακόλουθο της συλλήψεως από τις τουρκικές αρχές του  GURCAN Balik ο οποίος υπηρέτησε ως επικεφαλής σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου,  κατά τη διάρκεια που αυτός ήταν υπουργός εξωτερικών, στις 18 Αυγούστου και συνδέθηκε με το κίνημα FETO .


Η ουσία όμως είναι αλλού και αφορά το γεγονός ότι ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία και αλλάζει ολόκληρη την δομή του τουρκικού κράτους από  την «κορυφή έως τα νύχια»,  εγκαθιστώντας ένα ισλαμικού τύπου θεοκρατικό καθεστώς, το οποίο θα αλλάξει σε λίγο καιρό τελείως την εικόνα της Τουρκίας προς τον έξω κόσμο.

Η διαδικασία αυτή όμως σύμφωνα με πολλούς αμυντικούς αναλυτές και  ειδικούς θα χωρίσει την χώρα στα δύο και όλα τα ενδεχόμενα , ακόμα και του εμφυλίου, είναι ορθάνοικτα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου