Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Όταν οι «φίλοι» μας Γερμανοί καίγανε την Ελλάδα


23η Αύγουστου 1944 και οι Ναζί έτοιμοι να πράξουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Η Σκιάθος στις φλόγες, όμως η πολιούχος του νησιού μας η Παναγία μας η Εικονίστρια δεν θά επιτρέψει ακόμη ένα έγκλημα. Με την θαυμαστή Της επέμβαση διασώζει άμεσα το νησί από τις φλόγες, το θαυματουργό Της εικόνισμα από τη λεηλασία και τους κατοίκους από το μένος των Γερμανών και τον σχεδιαζόμενο αφανισμό τους.

Αυτό εορτάζουμε αναπέμποντας δοξολογίες στον Υιόν Της και ευχαριστίες στη χάρη Της με Θεία Λειτουργία-Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Σκιάθου και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων της 23ης Αύγουστου του 1944.

Παντελεήμων Χούλης
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009649367742
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου