Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Μάτωσε άγαλμα της Παναγίας


Οι ενορίτες της εκκλησίας στην περιοχή Pando στη Βολιβία εμφανίστηκαν τρομοκρατημένοι, βλέποντας ένα άγαλμα της Παναγίας να κλαίει αίμα. 

Ένα κόκκινο υγρό παρατηρήθηκε στην περιοχή των ματιών και στα χέρια του μνημείου. Δείγματα της ουσίας δόθηκε σε τοπικούς γιατρούς, ώστε να βρεθεί η σύνθεσή της.

Τοπικοί ιερείς θεωρούν ότι είναι δύσκολο να εξηγήσουν την προέλευση των αιματηρών δακρύων στο άγαλμα.

Είναι ενδιαφέρον ότι, στις αρχές Αυγούστου, ένα παρόμοιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στην Κολομβία. Εκπρόσωποι από τις εκκλησίες των δύο χωρών επί του παρόντος βρίσκονται σε αναμονή για την έκδοση απόφασης του Βατικανού πάνω στο θέμα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου