Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Στον Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει το ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy


Στον Πειραιά κατευθύνεται το ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy κλάσης Kashin το οποίο απέπλευσε την Παρασκευή από την βάση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη.

Το ρωσικό αντιτορπιλικό πέρασε τα Δαρδανέλια το πρωί του Σαββάτου και τώρα βρίσκεται στο Αιγαίο κατευθυνόμενο στον Πειραιά όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

Η επίσκεψη του ρωσικού σκάφους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του ελληνορωσικού έτους. Το σκάφος πιθανότατα μετά τον απόπλου του από τον Πειραιά θα κατευθυνθεί στην Α. Μεσόγειο για να συναντηθεί με τα υπόλοιπα σκάφη του ρωσικού Στόλου που πλέει στην περιοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου