Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

WSJ: «Η Ρωσία ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο - 40 εκατ. πολίτες συμμετείχαν σε ασκήσεις»


«Στο υπουργείο Εκτακτων Καταστάσεων της Μόσχας, ο Ψυχρός Πόλεμος έχει επιστρέψει», σχολιάζει η Wall Street Journal, για τις ασκήσεις προετοιμασίας για πυρηνικές επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στη Ρωσία, με τη συμμετοχή 40 εκατ. πολιτών σε όλη την επικράτεια.

Από τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν φαίνονται οι συμμετέχοντες στην τετραήμερη άσκηση να φορούν ειδικές στολές, να ελέγχουν τον εξαερισμό στα καταφύγια και μαθητές που φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες ή να βάζουν κούκλες σε φορεία.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εκτακτων Καταστάσεων, Αντρέι Μιστσένκο, έγινε απογραφή των υπόγειων χώρων της Μόσχας, προκειμένου να σχεδιαστεί η στέγαση του 100% του πληθυσμού.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, οι σχολιαστές των κρατικών καναλιών επιδίδονται στην πιο αντιαμερικανική ρητορική των τελευταίων ετών. «Η Ρωσία βαρέθηκε τα αλαζονικά ψέματα της Αμερικής», ανέφερε για παράδειγμα ο Ντμίτρι Κισέλιοφ, σχολιαστής με μεγάλη επιρροή, όταν κατέρρευσε το ειρηνευτικό σχέδιο για τη Συρία.

Ο Λεβ Γκούντκοφ, επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας δημοσκοπήσεων Levada-Center, σχολιάζει: «Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει, αλλά τώρα είμαστε ακόμη στην ''ψυχρή'' φάση του πολέμου, που μπορεί να ''ζεσταθεί'', ή και όχι. Και κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, πρέπει να υποστηρίζεις τις αρχές της χώρας σου», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου