Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Βουλγαρία: 2000 πρόσφυγες έκαψαν και διέλυσαν μεταναστευτικό κέντρο


Συγκρούσεις μεταξύ των μεταναστών και της βουλγαρικής αστυνομίας και της χωροφυλακής, ξέσπασαν στην πόλη Χαρμανλί, στα νότιοα-κεντρικά της χώρας, σύμφωνα με την βουλγαρική τηλεόραση bTV.

Η κλιμάκωση της έντασης έγινε λίγες μόνο ημέρες μετά  την απόφαση να μεταφερθεί το κέντρο προσφύγων από το κέντρο της πόλης.

Το μέτρο αυτό ελήφθη μετά τη δημόσια δυσαρέσκεια και  τον φόβο μετάδοσης  σπάνιων μολυσματικών ασθενειών.

Ο υπουργός Υγείας Πέταρ Μοσκώφ, παραιτήθηκε αφού έδωσε εντολή να επισκεφθεί στο στρατόπεδο ιατρικό κλιμάκιο,  για να εξετάσει τους ξένους και να διαπωστώσει εάν πράγματι υπάρχουν επικίνδυνες για την υγεία του λαού ασθένειες.


Εκατοντάδες πρόσφυγες συγκρούσθηκαν με την βουλγαρική αστυνομία η οποία μετέφερε στον καταυλισμό κανόνια νερού. Οι μετανάστες έριχναν πέτρες και ξύλα.

Μετά εκδηλώθηκε φωτιά, κάηκαν ορισμένα κτήρια μεταξύ αυτών η τραπεζαρία και το κέντρο υποδοχής.


Οι εργαζόμενοι του Κέντρου φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία. Οι κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της .


 Η εξέγερση άρχισε στις 12:00 και πολλοί μετανάστες προσπάθησαν να φύγουν από την πόλη.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/2000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου