Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σύμβουλος νέου Αμερικανού προέδρου: Θα προκύψουν 3 ή 4 νέα κράτη στη Μέση Ανατολή


Αναμένεται  να διορισθεί ως  γενικός σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας στη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικ Φλιν (Mike Flynn), ο οποίος αποδίδει μεγάλη σημασία στους Κούρδους, σημειώνει η τουρκική OdaTV στην ιστοσελίδα της.




Ο Τραμπ ανέφερε ότι νέες εξελίξεις θα καταγραφούν στη Μέση Ανατολή και θα πρέπει να υποστηριχθούν οι Κούρδοι.



Εξάλλου, ο Φλιν, δήλωσε ότι ‘ένα μελλοντικό ανεξάρτητο κράτος του Κουρδιστάν’ θα μπορούσε να δημιουργηθεί.



Μιλώντας σε  τηλεοπτική εκπομπή του ‘Κ24’, που εκπέμπει στο  ιρακινό Κουρδιστάν, ο Φλιν τόνισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δίδει μεγάλη σημασία στους Κούρδους.



Ο Φλιν αναφερόμενος στις δυνάμεις Πεσμεργκά παραδέχθηκε ότι κάνουν ηρωικούς αγώνες και έχουν μια σημαντική οργανωτική δομή. «Οπωσδήποτε θα χρειασθούν περισσότερη βοήθεια από τις ΗΠΑ», είπε.



Σύμφωνα με την Κ24, ο Φλιν είπε: «Νομίζω ότι οι Κούρδοι είναι μία από τις πιο ηρωικές κοινότητες που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα και ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν θα αποδειχθεί σημαντικό για την υποστήριξη των ΗΠΑ και των χωρών του συνασπισμού».



Το τούρκικο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Μάικ Φλιν πρόσθεσε: 


«Μια νέα Μέση Ανατολή θα δημιουργηθεί. Η προστασία της ακεραιότητας του Ιράκ και της Συρίας έχει σπάσει. Πιστεύω ότι θα προκύψουν τρία ή τέσσερα νέα κράτη στη Μέση Ανατολή και μέσα σε αυτά υπάρχει και το μελλοντικό ανεξάρτητο Κουρδιστάν».

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/3-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου